Branislav Nenezić novi predsjednik OO SD Bara

 nenezic b

Socijaldemokrate Bara su na svojoj II konvenciji, koja je održana elektronskim putem izabralI novi Opštinski odbor.

Odbor koji broji 98 članova, a isti je jednoglasno za predsjednika izabrao Branislava Baneta Nenezića.

Na prijedlog novog predsjednika izabrano je i novo rukovodstvo, tako da će funkciju potpredsjednika OO SD Bar u narednom periodu obavljati:
Nedeljko Lale Čović, Bećir Berjašević, Danilo Orlandić i Milena Đonović, dok je za sekretara OO SD Bar izabran Stefan Šušter.

Takođe, OO SD Bar je za novog predsjednika SD CG jednoglasno predložio dr Damira Šehovića, a jednoglasno je donijeta i odluka da počasni predsjednik OO SD Bar bude Mićo Orlandić - jedan od utemeljivača socijaldemokratije u Baru i Crnoj Gori.

“Socijaldemokrate u Baru i Crnoj Gori okreću novi list u svom političkom djelovanju, pridržavajući se osnovnih načela zbog kojih smo i osnovani - građanskog, multietničkog, multikonfesionalnog i sekularnog Bara i Crne Gore. Te vrijednosti, uz proaktivan pristup rješavanju nagomilanih ekonomskih problema naših sugrađana/ki, biće dominantno u fokusu našeg bavljenja politikom. Podmlađivanjem partijskog rukovodstva i Opštinskog odbora, inovativnim idejama i njihovom realizacijom od strane naših dosljednih članova, sigurni smo da smo na dobrom putu da ponovimo odličan rezultat na prethodnim lokalnim izborima u Baru.

Naš zadatak će u narednom periodu biti da predložimo što bolji izborni program u kojem će se naći svi oni problemi sa kojima se susreću naši sugradjani/ke i realan plan za njihovo otklanjanje kao i valorizacija svih prirodnih resursa po kojima je naš grad poznat.

Pored toga, cilj nam je da kroz nove ideje, poboljšamo status našeg grada kao turističke destinacije, a samim tim i status svih građana Bara.

Mladi sastav Opštinskog odbora pojačan ljudima sa dugogodišnjim iskustvom u bavljenju politikom i privredom, sa pravom daju optimizam da ćemo i uspjeti u svojim ciljevima”. - poručio je novoizabrani predsjednik OO SD Bar, Branislav Bane Nenezić

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar