TO Bar raspisala Javni poziv!

too bar

Turistička organizacija Bar je raspisala Javni poziv za učešće u postupku raspodjele sredstava za realizaciju projekata valorizacije kulturne baštine, koji se odnose na arheološka istraživanja, konzervatorske i restauratorske radove, rekonstrukciju i promociju kulturnih dobara na teritoriji Opštine Bar.

Predmet javnog poziva je dodjela finansijskih sredstava od Turističke organizacije Opštine Bar za pokrivanje troškova ili dijela troškova za realizaciju projekata valorizacije kulturne baštine, koji se odnose na arheološka istraživanja, konzervatorske i restauratorske radove, rekonstrukciju i promociju kulturnih dobara na teritoriji opštine Bar.

Finansijska sredstva opredijeljena ovim Javnim pozivom iznose 13.300 eura. Pravo na podnošenje zahtjeva imaju javne ustanove, NVO i druga pravna lica.

Javni poziv je otvoren 45 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu “Dan” i na internet stranici Turističke organizacije Opštine Bar (www.bar.travel).

Prijava na Javni poziv sa prilozima podnosi se neposredno ili poštom na adresu: Turistička organizacija Opštine Bar, Vladimira Rolovića 10, 85000 Bar, sa naznakom „ Za Javni poziv“.

Tekst Javnog poziva se može preuzeti na sledećem linku: https://bit.ly/3FK81RP

 

 

auto klime bakovic 1

jedro opstina bar

allegra

Cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

ave tours 2020

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar