Barski Lajonsi prikupili 14.000 eura za rekonstrukciju krova ambulante u Virpazaru

Ambulanta Virpazar 1

Lions club (LC) Bar Antibaris uplatio je ove nedjelje na žiro račun Doma zdravlja Bar 11.420 eura koje su barski Lajonsi sakupili u donatorskoj akciji pod imenom “Za Crmnicu”.

Akcija je pokrenuta povodom saznanja da je krov ambulante na Virpazaru u kritičnom stanju, te da je zbog toga pružanje medicinskih usluga u tom objektu Doma zdravlja Bar veoma otežano.

U akciji prikupljanja sredstava za rekonstrukciju krova ambulante, koja je trajala 30 dana, Lajonsi su prilozima i donacijama građana i pravnih lica, kao i svojim direktnim učešćem, prikupili ukupno 11.420 eura uplaćenih na račun Kluba, te građevinski materijal u vrijednosti 2.700 eura.

Transfer sredstava obavljen je nakon okončanja svih pravnih formalnosti, te saglasnosti Ministarstva zdravlja.

-Prije svega, veliko hvala svima koji su se odazvali našem pozivu i podržali našu donatorsku akciju. Podršku su dali i Crmničani i drugi ljudi dobre volje, a svaki donirani iznos je najveći, jer je dar od srca i za dobrobit zajednice.

Shodno našem motu “We serve”, Lajonsi su posvećeni radu na dobrobiti lokalne zajednice, i u klubu smo veoma zadovoljni ovakvim ishodom naše akcije, prve te vrste koju smo izveli.

Sigurni smo da će Dom zdravlja Bar na najbolji mogući način iskoristiti prikupljena sredstva i staviti u punu funkciju ovu ambulantu koja je od velikog značaja ne samo za stanovništvo Crmnice, već i za sve brojnije turiste koji dolaze u ovaj dio barske opštine.

LC Bar Antibaris i LEO klub Bar će nastaviti humanitarne aktivnosti, i siguno će biti još projekata za dobro zajednice- kazala je Ljiljana Lukšić, predsjednica LC Bar Antibaris.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar