Saopštenje kompanije "Luka Bar" AD

trilateraln lb 

Saopštenje prenosimo integralno.

Danas je na Zlatiboru održan sastanak predstavnika " Luka Bar" AD, " Trans cargo logistic", "Montecargo" AD, " Srbija Kargo" AD, Infrastrukture železnice Srbije, kao i Željezničke infrastrukture Crne Gore. Ovom izuzetno značajnom radnom sastanku, prisustvovali su i predstavnici državnih organa Crne Gore i državnih organa Srbije- Državni sekretar u Ministarstvu kapitalnih investicija, Zoran Radunović i VD pomoćnik ministra za inspekcijski nadzor u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Aleksandar Adamović. 

Cjelokupna saradnja svih pomenutih privrednih subjekata, koja je u posljednjih godinu dana u značajnom zamahu, realizuje se uz konstantnu podršku državnih organa i resornih ministarstava obje države. 

Tema sastanka se odnosila na što bolje uvezivanje svih učesnika transportnog lanca, na strateškom pravcu Beograd- Bar, te prevazilaženje svih potencijalnih problema.
Projekat ZI JIN Bor- željeznički transport Bor- Bar- Bor- Realizacija projekta tokom 2021.godine, sa zahtjevima za unaprijeđenje projekta i u 2022.godini, poslovni je aranžman od izuzetnog značaja za crnogorsku i srpsku privredu. 

Kao rezultat uspješnih pregovora potpisan je od strane direktora " Luka Bar"AD, " Srbija Kargo" AD i " Montecargo" AD- Trilateralni sporazum o međunarodnoj saradnji učesnika transportno- logističkog lanca. 

Svi učesnici skupa su sa zadovoljstvom konstatovali da je zajedničkim angažovanjem moguće odgovoriti zahtjevima kineskog partnera ZI JIN Bor i njihovim najavama za narednu godinu, koje su izuzetno optimistične, saopšteno je iz „Luka Bar“AD

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar