Prijem za Nikolu Tomovića

bilderr 1 

Predsjednica Skupštine mr Milena Božović upriličila je prijem za Baranina Nikolu Tomovića, reprezentativca Crne Gore i višestruko nagrađivanog šampiona u bodibildingu u disciplini „muscular physique“.

Tomović je upoznao predsjednicu sa njegovim dosadašnjim radom i sportskim dostignućima, ističući da je zvanje šampiona Balkana u periodu od 2018-2021 godine rezultat velikog truda, zalaganja i odricanja, a ne manje važna pomena su i četiri naslova interancionalnog i tri međunarodnog šampiona. Tri titule donesene sa prestižnog međunarodnog takmičenja „DIAMOND CUP“ koje Nikola pominje sa dozom skromnosti kao i proglašenje za najuspješnijeg reprezentativca u bodibildingu za 2020. godinu. 

U razgovoru trofejni barski sportista izrazio je veliku zahvalnost predsjednici Božović na ugodnom prijemu, te istakao da je ovo prva prilika da se susretne sa nekim od čelnika svog grada, što je u ranijem periodu izostajalo. Smatra da će uz ovu priliku sugrađane dodatno upoznati sa ovim sportom i skrenuti im pažnju koliko je važno zdravo živjeti i potencirati zdrave stilove života. Ponovo skromnim tonom, ističe da bi podrška lokalne samopurave bila od izuzetnog značaja kako njemu tako i njegovim kolegama. 

Ne krijući zadovoljstvo što ovako uspješni sportisti dolaze iz našeg Bara, predsjednica SO je pohvalila Tomovića, poželjela mu dobro zdravlje i uspješan nastup na Svjetskom prvenstvu u Španiji koje mu predstoji, te naglasila da su njemu, kao i svim sportistima Bara njena vrata uvijek otvorena, saopšteno je iz službe predsjednice.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar