Obuka o pružanju prve pomoći

 prva pomooc 1

U sklopu redovnih aktivnosti Crvenog krsta Bar, u njihovim prostorijama, održana je Obuka pružanja prve pomoći za radne organizacije, kojoj se odazvala i predsjednica Skupštine opštine Bar mr Milena Božović.

Sekretarka Crvenog krsta Bar, Zorica Crnčević je navela da je cilj Crvenog krsta za ovu i narednu godinu da pruži obuku prve pomoći za što više zaposlenih iz javnog i privatnog sektora, te da će se obuka vršiti i za predškolske i obrazovne ustanove i za sve građane koji za nju budu zainteresovani.

prva pomooc 2

Ističući značaj ovakvih aktivnosti, predsjednica Skupštine opštine Bar mr Milena Božović je izjavila: „Sa zadovoljstom sam učestvovala na cjelodnevnoj i veoma sadržajnoj obuci pružanja prve pomoći. Obuka je izuzetno korisna, posebno za zaposlene, jer ih i Zakon o zaštiti i zdravlju na radu obavezuje da posjeduju osnovna znanja o pružanju prve pomoći, koja je čin spasavanja života, ali i odraz humanosti, altruizma i osjećaja za potrebe drugih ljudi, a nikada ne znamo kada nam ova stečena znanja mogu zatrebati“.

 

 

auto klime bakovic 1

jedro opstina bar

allegra

Cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

ave tours 2020

Klime Baković

djokic

morsko dobro

Logo MPF

tobar