Javna rasprava o taxi prevozu u Baru

bar avio petovic 1

Predsjednik Opštine utvrdio je Nacrt Odluke o auto- taksi prevozu na teritoriji Opštine Bar.

Nacrt akta stavlja se na javnu raspravu u trajanju od 15 dana, počev od 20. Septembra. 2021 godine.
Nacrt akta objavljen je na zvanicnom sajtu Opštine Bar: www.bar.me
U navedenom period Sekretarijat za komunalno-stambene poslove i zaštitu životne sredine organizovaće javnu raspravu sa sljedečim rasporedom:
1. Centralna javna rasprava održaće se 29. Septembra 2021. godine /srijeda/ sa početkom u 12 časova u sali Skupštine opštine Bar.
2. Stručna javna rasprava odrzaće se 30. Septembra 2021. godine /četvrtak/ sa početkom u 12 časova u sali Skupštine opštine Bar.

Kontakt osoba zadužena za pružanje informacija u vezi sa javnom raspravom je Dina Šukurica tel: 030 311 561 e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane gradane da svojim učešcem, predlozima i sugestijama doprinesu kvalitetu navedenog akta.
Primjedbe, predlozi i sugestije na Nacrt akta mogu se dostaviti Sekretarijatu za komunalno- stambene poslove i zašitu životne sredine neposredno na šalteru Građanskog biroa Opštine Bar, putem pošte na adresu Bulevar revolucije br. 1 ili putem e-mail-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. zakljucno sa 05.10.2021. godine.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar