Besplatna motivaciona radionica za žene potencijalne preduzetnice

sed

NVO Mrkojevići, u sklopu projekta „Ženska preduzetnička akcija“ koji finansira Opština Bar, organizuje besplatnu motivacionu radionicu za žene potencijalne preduzetnice.

Radionica će se održati 26. septembra sa početkom u 11 časova, u restoranu “Kalamper hotel&SPA”, na Velikom Pijesku.

Radionica je namijenjena ženama koje bi mogle na osnovu svojih kompetencija i resursa koje posjeduju, osmisliti neku preduzetničku ideju i započeti biznis. U pitanju je prva u nizu, jer će projekat obuhvatiti još nekoliko radionica na teme podsticanja žena na preduzetničke inicijative, analizu potencijala lokalne zajednice za razvoj ženskih biznisa, razradu biznis ideja učesnica, značaj udruživanja ženskih biznisa i zajedničkog nastupa, kao i predstavljanje programskih linija podrške za razvoj ženskog preduzetništva.

Radionica će poseban naglasak staviti na mogućnosti angažovanja žena u oblasti ruralnog turizma, a koju će držati eminentni eksperti iz ove oblasti. 

Radionicu će voditi Mirjana Babić, po struci ekonomista, koja je svoju preduzetničku ideju – proizvodnju sapuna, krema i eteričnih ulja na bazi maslinovog ulja, realizovala upravo polazeći od resursa koje njena porodica posjeduje. Babić je članica Asocijacije poslovnih žena. Kroz brojne projekte je svoju aktivnost usmjerila na mentorsku podršku žena koje namjeravaju započeti sopstveni biznis.

Zainteresovane polaznice se za učešće na radionici mogu prijaviti putem e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., najkasnije do 23. septembra. U prijavi je potrebno navesti kontakt telefon i dostaviti kratku biografiju – CV. Zbog epidemioloških mjera, broj mjesta je ograničen, stoji u saopštnju koje potpisuje koordinatorka projekta Emina Perazić.

 

auto klime bakovic 1

jedro opstina bar

allegra

Cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

ave tours 2020

Klime Baković

djokic

morsko dobro

Logo MPF

tobar