Vijesti iz Uprave policije

 

maricca
Službenici Uprave policije su u Baru krivično procesuirali 11 lica.

 U Baru će krivično odgovarati 11 osoba zbog prevare, zloupotrebe droga, nanošenja teške tjelesne povrede i više krađa i teških krađa,saopštio je Tim za odnose sa javnošću Uprave policije.
Zbog krivičnog djela prevara podnijeta je krivična prijava protiv M.Ć. (32) koji je, kako se sumnja, tokom jula 2021. godine, dovodeći u zabludu oštećenu, od nje preuzeo putničko motorno vozilo, uz uvjerenje da će ga vratiti nakon što na vozilu izvrši popravku i registraciju, ali ga je zadržao za sebe.

Krivična prijava podnijeta je i protiv A.Š. (34) iz Bijelog Polja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. On je kontrolisan u Baru i kod njega je pronađeno 10 tableta sa liste opijata.

Protiv Đ.B. (20) i Ž.D. (21) oba iz Beograda podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teška tjelesna povreda na štetu jednog lica iz Bara. Sumnja se da su Đ.B. i Ž.D. u naselju Dobre vode u Baru fizički napali oštećenu.

Takođe, krivično je procesuirano i lice E.A. (37) iz Bara zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa. On je iskoristio nepažnju oštećenog i otuđio putničko motorno vozilo koje je bilo otključano i parkirano.

Sumnja se da je krivično djelo krađa izvršio i maloljetni A.R. (17) iz Bara i protiv njega je podnijeta krivična prijava. Osim toga zbog dva krivična djela krađa krivična prijava je podnijeta i protiv M.Š. (28) iz istog grada.

A.Š.M. (39), M.Š. (32), A.B. (19) i V.J. (35) su krivično procesuirani zbog sumnje da su izvršili više krađa i teških krađa na području Bara i oni su lišeni slobode.

Oni su otuđivali novčanike sa novcem, biciklo i više komada različitog građevinskog alata.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar