Opština Bar obavještava zainteresovane...

bar av susanj

Javni poziv za konsultacije oko Nacrta Odluke o budžetu Opštine Bar i Nacrta Programa uređenja prostora.

Sekretarijat za finansije i Sekretarijat za imovinu zastupanje i investicije Opštine Bar obavijestili su građane Opštine Bar da kao nadležni organi pokreću postupak izrade Nacrta Odluke o budžetu Opštine Bar za 2022. godinu i Nacrta Programa uređenja prostora za 2022. godinu.

S tim u vezi, uputili su Javni poziv za prethodne konsultacije.

“Pozivaju se građani Opštine Bar, mjesne zajednice, nevladine organizacije, organi lokalne uprave, sva preduzeća čiji je osnivač Opština Bar, državni organi i službe, pravna lica, preduzetnici i ostali zainteresovani subjekti da dostave predloge, stavove i sugestije u vezi sa utvrđivanjem Nacrta Odluke o budžetu Opštine Bar za 2022. godinu i Nacrta Programa uređenja prostora za 2022. godinu, vodeći računa o postojećim izvorima finansijskih sredstava i njihovoj namjeni utvrđenoj u skladu sa zakonskom regulativom.

Sekretarijat za finansije i Sekretarijat za imovinu zastupanje i investicije kao obrađivači Nacrta Odluke o budžetu Opštine Bar za 2022. godinu i Nacrta Programa uređenja prostora za 2022. godinu u skladu sa mehanizmima i oblicima učešća građana u postupku prethodnog konsultovanja (period prije izrade samih nacrta akata) obavještavaju subjekte učešća iz stava 1 ovog Javnog poziva Opštine Bar da, vodeći računa o izvorima prihoda i namjeni utroška tih sredstava, svoje predloge, stavove i sugestije mogu izraziti dostavljanjem istih u pisanoj formi putem pošte, na adresu Sekretarijata za finansije i Sekretarijata za imovinu, zastupanje i investicije, Bulevar Revolucije br. 1, ili neposredno na šalteru Građanskog biroa Opštine Bar, putem e-mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Period predviđen za prijem predloga, stavova i sugestija u postupku prethodnog konsultovanja traje od 09.09. do 20.09.2021. godine. Sekretarijat za finansije i Sekretarijat za imovinu, zastupanje i investicije će obraditi podatke prikupljene u postupku prethodnog konsultovanja i sačiniti Izvještaje o rezultatima prethodnog konsultovanja. Isti će biti objavljeni na internet stranici Opštine Bar www.bar.me.

Sekretarijat za finansije i Sekretarijat za imovinu, zastupanje i investicije prilikom sačinjavanja Nacrta Odluke o budžetu Opštine Bar za 2022. godinu i Nacrta Programa uređenja prostora za 2022. godinu, će razmotriti i uzeti u obzir podatke iz Izvještaja o rezultatima prethodnog konsultovanja, ukoliko bude predloga i sugestija. Javni poziv o pokretanju postupka za prethodnu konsultaciju je objavljen preko lokalnog javnog emitera Radio Bara, na internet adresi opštine www.bar.me, na društvenim mrežama, na oglasnoj tabli Opštine Bar i dostavljen svim mjesnim zajednicama. Dodatne informacije u vezi ovog obavještenja i javnog poziva mogu se dobiti na brojeve telefona 030 301 – 454 i 030 301– 464, kao i u kancelarijama Opštine Bar br. 131 i 120 svakog radnog dana od 10:30 do 14:00, uz obavezno poštovanje propisanih epidemioloških mjera”, stoji u dopisu Opštine Bar kojeg potpisuju sekretar Sekretarijat za finansije Ivana Backović i sekretar Sekretarijata za imovinu, zastupanje i investicije Vido Dabanović.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar