Reagovanje DPS-a...

zgrada stara vlade 

Na vijest koju je izmedju ostalih  medija objavilo i Jedro- https://www.jedro.bar/info/11213-stara-zgrada-vlade-dobija-nove-stanare objavljujemo reagovanje DPS-a

Uzaludan pokušaj našeg seljenja - vlast iskazuje revanšizam i bezakonje
Razumijemo pokušaje Vlade da se i na ovaj način revanšistički ponesu prema građanskoj opoziciji, ali će im za to, ipak, biti potrebno malo više truda.

Kada je konkretno o Demokratskoj partiji socijalista riječ, kao najjača partija u Crnoj Gori nećemo im dopustiti sprovođenje bezakonja i moraće dobro da se zamisle na koji će način sprovesti svoju odluku.

Jer, podsjetićemo i Krivokapića i njegove saradnike da naša stranka prostorije u staroj Vladi nije uzurpirala niti prisvojila na bilo čiju riječ, već da imamo trajni ugovor - koji posjeduju i organi Vlade Crne Gore. A taj ugovor jedino može biti raskinut sporazumno ili pred sudom.

Stoga, prije nego što su na još jedan način pokušali da nastupe sa jeftinim populizmom, iz Vlade je prvo trebalo dobro da provjere podatke.

Iz tog razloga, trenutno ne razmišljamo o napuštanju sadašnjih prostorija, jer imamo znatno bitnijih prioriteta u radu. A ukoliko je to, u aktuelnoj situaciji - od zdravstvene do političke - prioritet Vlade, to onda govori sve o njima stoji u reagovanju Demokratske partije socijalista Crne Gore.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar