Projekat EMOUNDERGROUNDS

 

reg logo

TO Bar učestvuje u implementaciji projekta EMOUNDERGROUNDS koji je finansiran u okviru Interreg V-B Jadransko-jonskog transnacionalnog programa 2014-2020.

Projekat predviđa angažovanje stručnih lica koja će aktivno učestvovati u realizaciji projektnih aktivnosti. U cilju izbora najboljih kandidata TO Bar poziva sva zainteresovana stručna lica da dostave svoje radne biografije i konkurišu na otvorene pozicije koje su date u nastavku.

Nakon dostavljanja motivacionog pisma i radne biografije najbolje ocijenjeni kandidati biće kontaktirani. Osnovni kriterijumi za odabir kandidata su sljedeći:

Stepen obrazovanja,
Oblast obrazovanja i
Radno iskustvo u predmetnim oblastima.
Javni poziv za angažovanje stručnih lica u okviru projekta EMOUNDERGROUNDS se odnosi na sljedeće pozicije:

1.Stručno lice za istraživanje, selekciju i opis istorijske građe i usmenih predanja
Opis posla:

Stručno lice će sprovesti studiju/analizu prepoznate istorijske građe i usmjenih predanja u cilju rekonstruisana porijekla i boljeg razumijevanje razvoja izabranih lokaliteta (uključujući prepoznavanje i opis najmanje pet atrakcija u Starom gradu Baru)
Istorijske karakteristike i usmena predanja o mapiranim kulturnim dobrima/ izabranim atrakcijama biće detaljno opisani kako bi se mogli koristiti u turističkoj promociji lokaliteta.
Bliska saradnja sa stručnim licem koje će raditi na razvoju turističkog proizvoda (pozicija broj 2) kako bi se predstavile izabrane atrakcije u različitim istorijskim fazama.
2.Stručno lice za sistematizaciju i oblikovanje turističkog proizvoda na osnovu izabranih atrakcija i usmenih predanja o Starom gradu Baru
Opis posla:

Kreiranje najmanje pet atraktivnih priča za turiste u Starom gradu Baru na osnovu prethodno prepoznatih istorijskih činjenica i usmenih predanja.
Svaka od definisanih priča bi trebala da bude pripremljena za tri različita oblika promotivnih proizvoda: audio vodič, 2D/3D virtualni proizvodi, štampana turistička brošura/karta
Bliska saradnja sa stručnim licem koje će raditi na istraživanju, selekciji i opisu istorijske građe i usmenih predanja (pozicija broj 1) kako bi se predstavile izabrane atrakcije u različitim istorijskim fazama.

Stručno lice za prikupljanje digitalnih podataka i fotogrametrijsko snimanje odabranih lokaliteta i atrakcija u Starom gradu Baru
Opis posla:

Bliska saradnja sa stručnim licima za pozicije 1 i 2 u cilju kreiranja odgovarajućeg vizuelnog sadržaja, scenarija i priprema za snimanje
Za svaki odabrani lokalitet potrebno je sprovesti istraživanje i terenskim radom prikupiti digitalne i tehničke podatke. Za gore navedene aktivnosti koristiće se napredna oprema poput 3D laserskog skenera, drona, totalne stanice, 3D kamere, Akcione kamere GoPro itd
Svi dobijeni materijali moraju biti upotrebljivi za postprodukcijske aktivnosti.

4.Stručno lice za upravljanje veb sadržajem, upravljanje društvenim mrežama, kreiranje video/foto sadržaja i odnose sa medijima

Moderiranje veb stranice projekta i svih društvenih mreža- Facebook, Instagram, Twitter, Youtube kanal (uključujući objave).
Priprema saopštenja za štampu i ostalih materijala koje se odnose na sprovođenje projektnih aktivnosti TO Bar. Sva saopštenja i materijali moraju biti pripremljeni na engleskom i crnogorskom jeziku.
Dostavljanje članaka, publikacija i materijala projektnom partneru odgovornom za ažuriranje glavne veb stranice projekta (na engleskom jeziku)
Objavljivanje članaka, publikacija i materijala o Projektu na veb stranici TO Bar i društvenim mrežama (na crnogorskom jeziku)
Arhiviranje svih novinskih članaka koje se odnose na sprovođenje projektnih aktivnosti i periodično izvještavanje.

Potencijalni kandidati su u obavezi da dostave:

Motivaciono pismo
Radnu biografiju (CV)

Materijali se dostavljaju putem e-maila na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Telefon za infomacije: 030 – 311 – 633

Rok za prijavu je četvrtak 05.08.2021. do 15.00h

Nepotpune i prijave dostavljene nakon isteka roka neće biti uzete u razmatranje.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar