Mediterranean Best Dance - BAR OPEN

sc 1

U sportskoj dvorani Topolica u Baru, u subotu 26 i nedelju 27 juna plesni klub Habanera i Plesni savez Crne Gore organizuju međunarodno takmičenje u sportskom i modernom plesu ,, Mediterranean Best Dance - BAR OPEN''.

Od svog osnivanja 2010 godine , svojom tradicijom Bar OPEN se dokazao kao omiljeno mjesto ljubitelja plesne umjetnosti a karakter međunarodnog takmičenja ove godine opravdaće plesači iz Sjeverne Makedonije, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine uz podršku velikog broja plesača iz Crne Gore .

Ove godine 11 izdanje Bar OPEN-a uz učešće oko 1000 plesača trajaće nešto kraće nego ranijih godina, u skladu sa epidemioloskim mjerama , a publika će imati priliku da uživa u vrlo zanimljivom i kvalitetnom plesnom programu dok će takmičare ocjenjivati stručni žiri iz oblasti plesa, internacionalne sudije.

Prvog dana takmičenje počinje u 17 h gdje će se predstaviti najmlađi plesači u modernom , jazz, show dance , latino i mažoret plesu dok je drugi dan rezervisan za kategoriju djece , juniora i odraslih u street disciplinama ( hip hop, street, disco dance, break dance), performing i latino disciplinama a početak je zakazan za 9:30 h.

Svojim dugogodišnjim postojanjem takmičenje Bar OPEN je učinio Bar najrasplesanijim gradom u regionu i šire dajući značajan doprinos turističkoj promociji grada . Cilj takmičenja je da unaprijedi aktivnosti plesnih klubova i podigne svijest o potrebi i značaju plesa kao zdravog stila života, kao i stvaranje uslova za promociju mladih talenata, razmjenu ideja ,kulture i tradicije.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar