Sprovedene preventivne mjere deratizacije

mladen new djuričić

DOO Vodovod i kanalizacija Bar sproveo je planirane aktivnosti na planu suzbijanja širenja štetočina u okviru svojih nadležnosti.

Svaka sistematska deratizacija predstavlja preventivnu mjeru zaštite stanovništva od zaraznih bolesti, a posebno imajući u vidu da su štetni glodari česti stanovnici kanalizacije, da na sebi nose čitav spektar patogena, DOO Vodovod i kanalizacija Bar je, uz poslove redovnog čišćenja kanalizaconih šahti, ove godine uvrstilo i preventivni tretman deratizacije sistema javne kanalizacije.

Iz DOO Vodovod i kanalizacija Bar podsjećaju da je njihovo preduzeće, sklopilo u skladu sa procedurama i potrebama, ugovor o pružanju usluga dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije objekata koje je u sastavu ovog društva.

deratizacij

Predviđena su tri tretmana tokom ove godine u periodima koji su od stručnih lica određeni kao najadekvatniji i najučinkovitiji.

“Prvi tretman je urađen u aprilu ove godine, dok smo, kako bi spriječili razvoj glodara, dana 18.06.2021.godine sproveli drugi po redu tretman preventivne deratizacije sistema javne kanalizacije na teritoriji Opštine Bar u cilju spriječavanja širenja zaraznih bolesti koje prenose glodari.

I u narednom periodu DOO Vodovod i kanalizacija Bar će kao i do sada sprovoditi sve potrebne mjere i aktivnosti kako bi se i dalje sprovodili visoki standardi u poslovanju sa posebnim akcentom i prioritetom kada je riječ o bezbjednosti potrošača i sugrađana”, navodi se u saopštenju DOO Vodovod i kanalizacija Bar koje potpisuje izvršni direktor Mladen Đuričić.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar