Mediji i saradnja!

anto bakovic

Poslanički klub DF-a prekida saradnju sa Vijestima: Sramota je da smo dočekali da se Krivokapić ponaša kao Ivanovićev taster premijer, prenosi CdM.

Piše: Anto Baković, urednik portala Jedro

Knežević: Poslanički klub Demokratskog fronta je odlučio da prekine saradnju sa medijskim koncernom “Vijesti”, koji obuhvata sve medijske platforme ovog koncerna – televiziju, internet portal i štampano izdanje, saopšteno je iz DF-a.

Šta se to podrazumeva pod saradnjom kako Jedro kao lokalni portal vidi?

Naš portal je otvoren za sve koji pošalju mejl, ime ko šalje, kontakt ...etc...Čuvamo privatnost informatora. Oni koji misle da novinari i djelatnici bilo kog portala treba po cjeli dan da vise po FB stranicma i web sajtovima partija ili privrednika, uključujući Opštine i Vladu malo se varaju.

Dovoljno je znati da mnoge web stranice i fb stranice partija i vlasti imaju mnogo puta manju vidljivost i čitanja od jedne objave u ozbiljnijem portalu.

Stoji da su PR djelatnici u navedenim sferama davanja informacija @ etc.... puni sebe - objavili smo...

A koliko je to ljudi vidjelo?

Zato i postoje mail liste na koje PR službe XY u isto vrijeme pošalje svim medijskim kućama info o dogadjaju, saopštenje etc....pa ko prije objavi. To je saradnja, kako je na Jedru vidimo.

Nije suvišno dati naš mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. koji je otvoren za sve lokalne barske informacije i one državne od opšteg značaja koje mislite da treba da stignu do nas, a preko nas odu u javnost.

Naravno, ne baš sve, ima nešto što se kaže uredjivačka politika svakog medija!

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar