Proglašeni pobjednici omladinskog konkursa „MOJA BIZNIS IDEJA“

četiri zastave br

Preduzetnička ideja Marka Carevića u ime Outdoor Montenegro – „Ponuda obilaska planinskog zaleđa Bara“ osvojila je prvo mjesto i 500 eura na omladinskom takmičenju „Moja biznis ideja“, koju je organizovao Sekretarijat za kulturu, sport i mlade Opštine Bar.

Sa ciljem pružanja podrške kreativnom potencijalu mladih u Baru, stručni žiri je odlučio da ravnomjerno podijeli nagradni fond za II i III mjesto Božidaru Marđokiću („BUS Info“), Aleksandru Šćepanoviću i Anji Vojvodić („Druženje u prirodi“) i Jovani Šobić i Nori Vuksanović („Lauma“), u iznosu od po 166,66 eura.

Na konkurs „Moja biznis ideja“ pristiglo je šest prijava – video snimaka, od kojih su četiri prošle eliminatornu provjeru, nakon čega je sprovedeno online glasanje putem Instagram naloga @moja_biznis_ideja i ocjenjivanje od strane stručnog žirija, shodno shodno unaprijed utvrđenim kriterijumima.

Omladinsko takmičenje „Moja biznis ideja“ organizovano je sa idejom da se podstakne preduzetnički duh mladih da proaktivno djeluju i osmisle kreativna, korisna i upotrebljiva rješenja za određene društvene probleme.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar