Čestitka predsjednika Opštine vatrogascima

raicko

Službi zaštite i spašavanje Opštine Bar, vd komandira Darku Vidakoviću


Uvaženi komandire Vidakoviću,
Povodom obilježavanja 4. maja – Međunarodnog dana vatrogasaca, u ime Opštine Bar i u svoje ime, upućujem iskrene čestitke Vama, Vašim saradnicima i svim pripadnicima Službe zaštite i spašavanja.
Prvenstveno želim da izrazim duboku zahvalnost svima Vama na posvećenom i profesionalnom angažovanju koji ste nebrojeno puta pokazali prilikom obavljanju ove profesije u izazovnim situacijama, pružajući na taj način sigurnost života i imovine naših sugrađana, ali i nemjerljivom doprinosu u periodu borbe sa posljedicama pandemije COVID 19. Veliku zahvalnost dugujemo i Vašim porodicama na razumijevanju za ovaj humani poziv kojem ste se odazvali, svijesni da upravo vaša bezrezervna zalaganja prate neizvjesnost, zabrinutost i velika porodična odricanja.
Ovakvi rezultati će biti dodatni podsticaj lokalnoj upravi da unapređuje uslove rada i poslovanja Službe zaštite i spašavanja kroz nabavku nove opreme i dalja ulaganja u modernizaciju sredstava, dajući tako ključni doprinos u adekvatnoj i blagovremenoj zaštiti građanstva.

S poštovanjem
PREDSJEDNIK
Dušan Raičević

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar