Prijem za sudije Adriatic Cup-a

prijem kinologa 1

Milena Božović, predsjednica Skupštine opštine Bar, danas je organizovala prijem za inostrane sudije i organizatore Adriatic Cup-a koji je organizovan proteklog vikenda u Baru.

“Ovo je jedno od najozbiljnijih takmičenja koje kinološko društvo “Jadran” iz Bara organizuje na ovim prostorima i zadovoljstvo je uvijek vidjeti naše drage goste koji nam se svake godine iznova vraćaju”, bile su uvodne riječi predsjednice.

Na prijemu su bili prisutni: Nenad Nedimović, sudija iz Srbije, Ivan Jukić, sudija iz Bosne i Hercegovine, Helen Skliarova, dama sudija iz Ukrajine i Goran Dojčinovski, sudija iz Sjeverne Makedonije. Svi su bili oduševljeni gostoprimstvom i ljubaznošću domaćina i izrazili su želju da svake naredne godine gostuju u našem gradu.
“Svi pričaju o sezoni, a ovo je jedna konkretna manifestacija koja nam u predsezoni dovodi značajan broj turista u grad. Neka ovo bude podsticaj za sve ljude koji organizuju bilo koju manifestaciju ovoga tipa u našem gradu, a zahvaljujući lijepim uspomenama oni nam se vraćaju i u toku sezone”, istakla je predsjednica SO Bar.
“Mi moramo podržavati zdrave manifestacije i omogućiti im da se u narednim godinama razvijaju i postanu vodeće u Evropi. Bar ima velikog turističkog potencijala i moramo staviti sve u funkciju kako bi privukli što više turista. Ovog vikenda je boravilo blizu 2000 ljudi iz regiona u našem gradu, koji su koristili turističke kapacitete naših ugostitelja i samo tako možemo krenuti naprijed i izboriti se sa pandemijom COVID 19. Ekonomija je ključ našeg razvoja.” zaključila je predsjednica.

Ivan Jukić iz Posušja (BIH) rekao je: “Bar i kinološko društvo “Jadran” su godinama unazad odlični organizatori. Rado se vraćamo svake godine ovdje, a ova manifestacija poprima karakter izložbi koje se viđaju u najvećim gradovima Evrope. Želim im da traju još dugo i da svake godine budu sve bolji.”

Jedan prelijep vikend je za nama. Radujemo se ponovnom viđenju i kinologa i njihovih ljubimaca.
Do tada nosimo lijepe uspomene sa Adriatic Cup-a 2021.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar