Citta di san Dona di Piave

jul cic 3

Julija Cicmil je briljirala i osvojila prvu nagradu i trofej

jul cic 1 

Na 11. Internacionalnom pijanističkom takmičenju “Citta di san Dona di Piave” koje je jedno od vodećih takmičenja u Italiji, što potvrđuje šestočlani žiri čiji sastav čine eminentni profesori mr Alvaro Texeira Lopez- predsjednik žirija (Portugal), zatim mr Nicolas Bringuier (Francuska), Pasquale Lannone (Italija), mr Katarina Krpan (Hrvatska), mr Jekaterina Rostovtseva (Estonija) i mr Sanna Vaarni (Finska); učenice petog razreda barske muzičke škole Elena Mićunović i Minja Banović kao i učenica šestog razreda Julija Cicmil prvi put su nastupile i osvojile sjajne rezultate.
U B kategoriji bilo je ukupno 35 kandidata a Elena Mićunović i Minja Banović kao najmlađe učesnice u kategoriji osvojile su bronzanu medalju i treću nagradu. Julija Cicmil je briljirala i osvojila prvu nagradu i trofej.
jul cic 2
Prvi put sam povela učenike na ovo fenomenalno organizovano takmičenje i bili smo jedini predstavnici iz Crne Gore za kategorije niže muzičke škole jer je u kategoriji za srednje škole bila jedna djevojčica iz Podgorice. Veoma sam zadovoljna plasmanom mojih učenica jer je konkurencija bila izuzetno jaka. U njihovoj kategoriji a govorim o uzrastu od 10-12 godina mogle su da se čuju Šopenove etide koje se sviraju u srednjoj školi. Ovo je veliki uspjeh jer smo na ovo izuzetno jako takmičenje pošli bez velikih očekivanja – izjavila je profesorica Jelena Dobrković.

Škola nastavlja da postiže dobre plasmane, čestitamo učenicama i profesorici Jeleni. saopštila je za medije direktorica barske muzičke škole „Petar II Petrović Njegošˮ Danka Popović.

 

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar