Održan KUP CG u savremenim plesovima

hab pless 2

Takmičenje je održano u organizaciji plesnog kluba Sonris i PSCG.

U Bemax areni, na završnom turniru za ovu godinu učestvovalo je više od 1200 mladih plesača iz 19 plesnih klubova iz cijele Crne Gore.
Plesni klub Habanera učestvovao je sa hip hop i latino formacijama, kao i sa solistima koji su osvojili 5 prvih, 4 druga i 2 treća mjesta.

hab pless 1
Pobjednički pehar i zlatne medalje osvojili su street formacije djece i juniora MS crew, takmicari iz OŠ Mirko Srzentić iz Petrovca, Anastasija Lalic za koreografiju,, Dance angels" latin show solo junior, Lena Nikolic hip hop solo junior i Uma Durakovic latin D3 solo junior.
Drugo mjesto osvojile su formacije djece i to hip hop ,, Party time" i latino formacija ,, Boom",
,, Black dance " latino formacija juniori i Anastasija Lalić latin solo D3.
Treće mjesto osvojile su Bojana Leković i Nina Nikolić u kategoriji latino D3 solo.
U GALA večeri u kojem su učestvovali najbolji plesači cjelodnevnog programa učestvovale su Uma Duraković i Lena Nikolić, koje su po ocjeni nacionalnog žirija osvojile pobjedu i novčanu nagradu za plesno umijeće.
Tradicionalni plesni koncert,, Novogodišnje čarolije "Habanera organizuje 26 decembra u sali Doma kulture a potom i reprizu koncerta 31 decembra ispred sportske dvorane Topolica u okviru programa u organizaciji TO Bar, saopštila je Ljilja Nikolic iz PK Habanera.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar