Labud N. Lončar spec. gost na večeri poezije

lonacc n 1

Javlja se iz Niša...

U organizaciji uduženja pisaca „Čegar" u Niškom Domu Vojske Srbije održano je veče ljubavne poezije,a specijalni gost večeri bio je Labud N. Lončar, pjesnik, prozni pisac, kolumnista i izdavač, predsjednik Međunarodnog udruženja književnih stvaralaca i umjetnika “Nekazano” iz Bara.
Književnoj večeri prisustvovao je i general- potpukovnik Milosav Simović, komandant kopnene vojske Vojske Srbije sa velikim brojem oficira i podoficira.
O večeri, Lončar za medije kaže:
Moderatorke večeri i programa bile su Mirjana Svetozavrević i Ljubinka Buba Vranić. Za muzički dio večeri postarao se Milorad Cvetkovć. U izuzetno prijatnoj i prijateljskoj atmosferi veče sam ja stihovima ljubavne poezije započeo, a nastavili su  prisutni pjesnici.

lonacc n 2
Ukratko, bilo je ovo preljepo veče ljubavne poezije u organizaciji UP Čegar - Niš. Sjajni Miroslav Mišo Bakrač i Mirjana Svetozarevic kao i Buba Vranić priredili su mi čast da budem specijalni  gost večeri, kao i general potpukovnik Simović, Komandant kopnene vojske, Vojske Srbije. Naročito me obradovalo prisustvo velikog broja oficira i podoficira Vojske Srbije, svih službi. Radostan sam, jer su pored „Čegrovaca" bili i pjesnici UK „Branko Miljković" i Haiku pisci. Sreo sam mnoge pjesnikinje i pjesnike koji objavljuju svoje radove u našim izdanjima, a naravno bili su prisutni i oni čiji smo mi izdavači - kao npr. Suzana Aleksić Tasić. Milorad Cvetković sa svojom gitarom postarao se za malo muzičkog štimunga. Jedna jako pozitivna i emotivna atmosfera. Nemam riječi da se zahvalim Mirjani i Mišu koji su sve ovo osmislili i pozvali me da budem njihov specijalni gost iz Bara.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar