Likovna čarolija – “Bar u bojama ljubavi”

dado 23 1

Umjetnički atelje "Dalijas" & mladi likovni stvaraoci.


Galerija "Velimir A. Leković" u Baru bila je domaćin likovne radionice pod nazivom "Likovna čarolija - Bar u bojama ljubavi" koju je realizovao Umjetnički atelje "Dalijas" sa slikarskim parom Jasminom i Daliborom Dadom Ćetkovićem, a koja je organizovana u sklopu programa povodom Dana opštine Bar.

dado 23 2

Ova kreativna radionica okupila je oko 20 talentovanih učenika uzrasta od 6 do 15 godina, koji su svojim slikama oživjeli motive našeg lijepog grada.

- "Djeca su sa velikim entuzijazmom prionula poslu i uspješno pretočila svoju maštu i emocije na platna. Svaka slika bila je priča za sebe, izražavala je ljubav prema Baru i njegovim posebnostima. Bilo je predivno vidjeti kako su se stvarale linije i miješale tople boje, stvarajući živopisne pejzaže i ostale prirodne ljepote našeg grada.

Pored umjetničkog stvaranja, djeca su se takođe divno zabavljala i družila. Međusobna podrška i inspiracija bila su neizostavni dio ovog izuzetnog događaja. Radionica je ne samo omogućila djeci da izraze svoju kreativnost, već i da izgrade prijateljstva i nauče nešto novo.

dado 23 3

"Likovna čarolija - Bar u bojama ljubavi" je još jedan dokaz koliko dječja umjetnost može biti inspirativna i predivna. Ova radionica je sjajna prilika da se promoviše ljubav prema umjetnosti i pokaže koliko talentovane i nadarene mlade generacije ovdje imamo.

dado 23 4

Svi smo veoma zadovoljni uspjehom radionice i nadamo se da će ova događanja postati tradicija u našem gradu. Ovim putem se zahvaljujem svima koji su doprinijeli da se ova čarolija dogodi.

Sigurni smo da će mnogi koji pogledaju radove biti očarani bajkovitim slikama koje su djeca kreirala. Neka naš grad i dalje bude izvor inspiracije za mlade umjetnike i neka radionice poput ove nastave širiti kreativnost, ljubav i radost među djecom.", kazao je Dalibor Dado Ćetković - akademski slikar -"Umjetnički atelje Dalijas"

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar