Objektiv jednog od pet međunarodno priznatih Red Bul fotografa u Baru

red b

Dogovorena promocija Bara i Crne Gore kroz objektiv jednog od najpriznatijih fotografa svijeta i i sportskogi turizma.

Predsjednik Skupštine Opštine Bar Branislav Nenezić je danas u posjetu primio fotografa Predraga Vučkovića, čovjeka kroz čiji objektiv je predstavljena Crna Gora na način da njene prirodne ljepote izgledaju zaista , iako smo mislili da je to nemoguće, još ljepše.
Fotografije Predraga Vučkovića pričaju priču o Crnoj Gori na jedan zaista poseban način, na način da otkrivaju mjesta za koja nijesmo ni znali da postoje, a koja plijene svojom sadržajnošću i koja su rame uz rame sa najprestižnijim svjetskim destinacijama.
U okviru promocije Bara i prirodnih ljepota Bara na današnjem sastanku dogovorena je saradnja u narednom periodu, koja će imati za cilj da sve posebnosti našeg grada učinimo još atraktivnijim i od njih kreiramo poseban brend što Bar i građani Bara zaslužuju.
Objektiv jednog od pet međunarodno priznatih Red Bul fotografa i čovjeka koji je fotografisao i Feliksa Baumgartnera na putu za skok iz svemira, imaće šta da pokaže svijetu i poslaće snažnu poruku na globalnom nivou da su svi dobrodošli i da imaju šta vidjeti i kvalitetno provesti vrijeme u našem gradu.

red bulll


Takođe, na današnjem sastanku sa Predsjednikom triatlon saveza Crne Gore Vedranom Roćenovićem dogovorena je dinamika u okviru aktivnosti ranije najavljenog projekta: „Balkansko prvenstvo u triatlonu“, koji će okupiti najbolje triatlonce iz regiona i kao projekat međunarodnog karaktera predstaviti naš Bar na svjetskoj mapi događaja ovog tipa.
Ovo je nastavak saradnje koja ima za cilj popularizaciju bavljenja sportom, kako bi s jedne strane omasovili zdraviji stil života, a s druge strane popularizujemo i različite sportove, što triatlon kao jedna od najbrže rastućih sportkih disciplina sigurno i zavređuje, saopštio je Branislav Nenezić, Predsjednik Skupštine Opštine Bar

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar