Čegrovci & časopis Nekazano

čeggr

Održana promocija časopisa Nekazano u Nišu.

Vijest iz udruženja Nekazano - Bar prenosimo integralno.
Udruženje pisaca “Čegar” iz Niša održalo je promociju časopisa za kulturu i umjetnost “Nekazano” koji objavljuje Međunarodno udruženje književnih stvaralaca i umjetnika “Nekazano” iz Bara.
Na promociji su podijeljeni primjerci časopisa autorima koji su zastupljeni u ovom desetom broju časopisa a koji su inače članovi Čegra, kao i počasni članovi i članovi udruženja Nekazano.
Kao promoteri ovog časopisa istakli su se Mirjana Svetozarević i Miroslav Mišo Bakrač a u nastavku večeri svoje stihove i priče iz časopisa govorili su: Ljubinka Buba Vranić – predsjednica udruženja Čegar, Marina Adamović, Popović Živkica, Mirjana Svetozarević, Milorad Mića Cvetković , Svetlana Ilić, Tanja Trašević, Suzana Tasić i Miroslav Mišo Bakrač-počasni doživotni predsjednik udruženja Čegar.


“Udruženje pisaca Čegar iz Niša je veoma poznato, dobro i plodno udruženje sa kojim mi iz Nekazano od postanka udruženja sarađujemo. Mnogi naši članovi su članovi Čegra i obratno. U zbornicima i časopisima koje uređujemo međusobno se pomažemo objavljujući svoje radove i praveći promocije. Mi smo već objavili tri knjige autora iz Niša i to Marine Adamović, dvije knjige, i Slavke Vojinović, jednu knjigu, U pripremi za štampu je knjiga poezije sjajne pjesnikinje Suzane Tasić, koja je član oba udruženja. Takođe, očekujemo rukopis od našeg dragog i stalnog gosta, inače našeg počasnog člana, Mirjane Svetozarević. Iskreno sam obradovan od strane prijatelja Čegrovca promocijom časopisa Nekazano br.10 a koliko sam obaviješten ovih dana će održati i promociju mog književnog stvaralaštva u Domu Vojske u Nišu, na čemu sam im beskrajno zahvalan. Saradnju nastavljamo na obostrano zadovoljstvo oba udruženja!” – riječi su Labuda N. Lončara, predsjednika udruženja Nekazano koji je i bio glavni urednik ovog izdanja časopisa Nekazano.

auto klime bakovic 1

opstina bar

allegra

Cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar