Kesić noćas u Baru!

Zoran Kesic  

Priče i pjesme....

Večeras, 20. decembara, sa početkom u 19:00 časova – Velika scena Doma klulture.
Cijena ulaznice 5 eura.

“Kesić, priče i pesme” je humoristička priredba koja kombinuje elemente stendap komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvodjenjem songova i interakcije sa publikom. Trivija: autor na svakoj predstavi dijeli publici lažne novčanice sa svojim likom i to je specijalno iznenadjenje za sve prisutne. OK, sad više nije iznenadjenje.

Zoran Kesić, jedno od najpoznatijih TV lica u Srbiji i jedan od najcijenjenijih satiričara i humorista u regionu bivše Jugoslavije, autor je kompletnog scenarija za svoj nastup. Što samo po sebi nije garant kvaliteta, ali je bar garant da je sve njegovo i da ga niko neće tužiti za plagijat I kradju. Izuzev dijela priče o korupciji. Tu se malo umiješao i Njuz.net, ali nemojte im to reći, nisu plaćeni za ovo. U svojoj priredbi, Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško ženskih odnosa, umijetnosti, medija, društvenih mreža i mačaka.

Kesić se poigrava sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme.

Tokom priredbe priča i pjeva. Otuda i genijalni naziv programa “Priče I pesme”.
Ko bi se toga dosetio? Pa Kesić.

Za svaki nastup u drugoj državi autor priprema dio materijala namijenjen baš toj državi i gradu u kome nastupa. Podrazumijeva se, primjera radi, da će se u Beču “grčiti u hotelskoj sobi i izbjegavati gej semafore”, da će u Dubaiju polagati kamen temeljac za “Dubai na vodi”, da će u Kanadi tragati za čuvenom “ženinom tetkom”, a da će u Amsterdamu…dobro, nema veze šta će u Amsterdamu, ko zna ko bi ovo mogao da pročita. Na taj način se i njegove priče i pjesme, svakim novim nastupom, proširuju i obogaćuju, pa ova priredba dobija formu živog, rastućeg, mijenjajućeg organizma. Nakon Ciriha, Dubaija, Beča, Toronta, Amsterdama i Sarajeva, sledeća stanica na Kesićevoj veseloj turneji biće Bar. Već sada je sigurno: doći će avionom do Tivta a nakon toga kolima do Bara.
Kesić inače nikada o sebi ne govori u trećem licu. To rade samo egocentrične, primitivne, samozaljubljene budale. E al ovo je pisanje, to se ne računa.

Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Doma kulture, u period od 15:00 do 19:00 časova.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar