Baranin u Antghology of Poems “Winter”

Labud svjetski  

Labud N. Lončar u novoj svetskoj anatologiji poezije.

Barski pjesnik Labud N. Lončar zastupljen je u još jednoj svjetskoj antologiji poezije. Ovaj put riječ je o antologiji poezije “Zima” (Antghology of Poems “Winter”) koju je i ovaj put pripremio i objavio čuveni indijski pjesnik, priređivač nekoliko svetskih antologija, i izdavač, Sourav Sarkar.

Pored Lončara u ovoj značajnoj antologiji zastupljeno je još šesnaest svjetski priznatih pjesnika i to : Pip McDonald, Christine Smuniewski, Anna Maria DallOlio, Monika Toth, Vanessa Caravaeo, Duane Anderson, Natalie Bisso, Irene Emanuel, Momila, Jackie Chou, Liz Mastin, Kevin Hlmes, Jon Ennis, Isabell Van Marlin, Stephanie V. Sears i Sourav Sarkar.

Knjiga se može kupiti na Amazonu. “Veoma sam zadovoljan i srećan što se i u ovoj antologiji čuvenog Sarkara našla i moja poezija. Posebno mi je drago što se sve ove antologije mogu, i pored moje knjige “Na poleđini sna”, pronaći na čuvenoj platformi Amazon. Samom tom činjenicom ljubitelji poezije mogu sa bilo koje tačke na zemaljskoj kugli naručiti, kupiti i uživati u našim knjigama. Zbilja sam srećan!” – kazao je za medije Labud N. Lončar, pjesnik i predsjednik Međunarodnog udruženja književnih svaralaca i umjetnika “Nekazano”- Bar.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

stara carsija

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar