Obično oko nasukano na Summertime u ulici Maršala Tita

oko n 

Treći dan Summertime, festivala vizuelnih umjetnosti Street in art-a, protiče u znaku mini - ad hoc  izložbe fotografija Anta Bakovića i likovne kolonije u kojoj pored akademskih slikara učestvuju i mlađi likovni stvaraoci.

ant art

Izložba dokumentarne fotografije Anta Bakovića, čiji objektiv je u proteklih pola i više vijeka zabilježio najznačajnije trenutke iz urbane prošlosti Bara, privukla je pažnju brojnih prolaznika i znatno oplemenila kreativnu atmosferu na raskrsnici ulica Maršala Tita i Popa Dukljanina.

Ovaj serijal slika nastao je tokom 2005. godine i tematski je obuhvatio neke od modnih trendova iz tog perioda, kao i osobene Bakovićeve fotografske prikaze nekih motiva iz okoline Bara.
Svim učesnicima Summertime Baković je poklonio svoje autorsko izdanje "Obično oko nasukano". Ovaj književni dar, sačinjen od poezije i kratke prozne forme, naš Anto je učesnicima Street in arta potpisao sa porukom "Art for ever".

lik


Tokom sjutrašnjeg dana u ulici Maršala Tita biće održan centralni događaj Summertime i najveća kolektivna izložba likovnih stvaralaca sa područja Bara.
Organizatori festivala svim građanima Crne Gore čestitaju Dan državnosti!

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar