Saopštenje TO Bar

letto konc 3

TO Bar na zadovoljstvo svih gradjana i turista ponovo organizuje manifestaciju “Ljeto sa zvijezdama”.

Turistička organizacija Bar nakon dvije godine pauze izazvane panedmijom, na zadovoljstvo svih ugostitelja, privrednika, turista i naravno gradjana Bara, organizuje tradicionalnu manifestaciju “Ljeto sa zvijezdama”.

Manifestacija “Ljeto sa zvijezdama” jedan je od simbola grada pod Rumijom kada su kulturno-zabavne aktivnosti u pitanju. Na dobro poznatoj lokaciji, šetalištu Kralja Nikole, svake subote, organizovaće se besplatni koncerati najpoznatijih muzičkih zvijezda zemalja regiona i to: Dženana Lončarevića, Marčela, Bolera, Nataše Bekvalac, Milice Pavlović i Tonija Cetinskog. Osim regionalnih zvijezda, goste će zabavljati i lokalni crnogorski muzički umjetnici: Danijel Alibabić, Džanum, Padrino Bend, Milić Šarović, Grimm, Akademia Bend kao i DJ-evi Ćoske i Stanco.

letto konc 1

Prvi koncert počinje 16. juna s početkom u 21h, a zvijezde večeri su Dženan Lončarević i Danijel Alibabić.

U nadi da će svima biti zadovoljeni muzički ukusi, očekujemo vas u što većem broju.

Ulaz je BESPLATAN, saopšteno je iz Turističke organizacije Bara.