Art wikend u Kreativnom Habu

hab 1 

Kreativni Hab drugu godinu zaredom održao je „Art Weekend“, manifestaciju koja za cilj ima promociju i razvoj domaće savremene umjetničke scene.

Drugi „Art Weekend“ je otvorila Katarina Gazdić Ilić istoričarka umjetnosti koja je kazala:

„Dobro došli na svečano otvaranje Drugog Art Weekend-a, manifestacije koja okuplja talente našeg grada u jedinstvenom ambientu Starog grada, na otvorenoj sceni ispred Kreativnog haba. Ove godine program će biti posvećen muzičkom stvaralaštvu i ostvaren je u saradnji sa Školom za osnovno muzičko obrazovanje „Petar II Petrović Njegoš“, iz Bara. Svake subote u junu mjesecu očekuju nas nastupi učenika svih razreda škole, a svaki vikend će biti u znaku drugog instrumenta".

hhab 

Publika je imala priliku da sluša solo izvođenja muzičkih kompozicija na flauti, uz pratnju klavira, učenika u klasi profesora Marijane Kankaraš, Tamare Srijepović, Suzane Pepđonović, Jelene Dobrković i Stefana Đukića.

hab 2

Zahvaljujemo direktorici ŠOMO „Petar II Petrović Njegoš“ Danki Popović na divnoj saradnji i što je prepoznala naš Hab kao mjesto za afirmaciju mladih stvaraoca, saopštili su organizatori.

Iz Kreativnog Haba koordinatorka programa Ivana Milić, dodala je, da iz godine u godinu promovišu umjetnike iz različitih oblasti stvaralaštva. Umjetnost kroz sve svoje oblike ima istu misao i svrhu, a na nama je da je prepoznamo i da sa njom rastemo.

hab 4 

Naredne subote 11.06. predstaviće se učenici na klaviru, harmonici i solo pjevači.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar