Podijeljeno “Uputstvo za upotrebu pozorišta”

predst 2

Opština Bar organizovala predstavu za đake osnovnih škola.

predst 4
Opština Bar, odnosno resorni Sekretarijat za kulturu, sport i mlade, u saradnji sa umjetničkim ateljeom „Arlekin“ danas je u Domu kulture upriličila predstavu “Niko se nije naučen rodio”. Predstava se bavi problemima prekomjernog i potencijalno opasnog korišćenja telefona i društvenih mreža te agresijom koju mogu da proizvedu video igrice, dječijom željom da budu prihvaćeni u društvu, korišćenjem tuđica u svakodnevnom govoru, vaspitanjem kao i važnošću lične higijene i higijene prostora u kom se boravi te odnosom prema životnoj sredini. Sve ovo veoma su važne teme sa kojima najmlađi treba da se upoznaju i koje treba da usvoje.

predst 1

Predstava koja je trajala kao jedan školski čas, okupila je oko 1.500 đaka uzrasta od 3. do 5. razreda svih osnovnih škola na teritoriji opštine Bar. Kako bi svi učenici pomenutog uzrasta bili u prilici da odgledaju predstavu, Opština Bar obezbijedila je prevoz za svu djecu sa prigradskog područja.

predst 3

Za djecu koja dolaze u Dom kulture da se upoznaju sa kulturnim životom grada i pozorištem, obezbijeđene su i zanimljive, interaktivne i informativne brošure prilagođene njihovom uzrastu pod nazivom “Uputstvo za upotrebu pozorišta” koje je izdalo Gradsko pozorište Podgorica, a Opština Bar štampala je posebno izdanje za sve osnovne škole i njihove đake.

auto klime bakovic 1

opstina bar

allegra

Cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar