Milan, Vesna i jedna kuća tijesna stigla u knjižaru

Jelena Vukic i knjiga

Naša sugrađanka Jelena Vukić krajem januara objavila je knjigu za djecu „Milan, Vesna i jedna kuća tijesna“.

Odmah po objavljivanju, u intervjuu za Radio Bar i Bar Info, govorila je o tome kako je došla na ideju da piše za djecu i o samom nastanku knjige. Preksinoć smo je sreli na humanitanom koncertu i iskoristili priliku da je upitamo kakvo je interesovanje publike za njen prvijenac, koji je, kako smo saznali, od prije nekoliko dana, u prodaji i u barskoj knjižari „Olovka“.

Izvor Barinfo- SILVIJA VUKELIĆ

„Moram da kažem da su se moji sugrađani jedini potrudili da je nabave i jako im hvala im na tome. Za sada je ograničen broj primjeraka u knjižari ‘Olovka’ u Baru. Nadam se da će se i ostali distributeri javiti i da će je nabaviti“, kazala je Jelena Vukić za Radio Bar i Bar Info. 

Veoma je zadovoljna interesovanjem publike za knjigu.

„Odlično se prodaje. Svi me zovu, traže… Valjda im je interesantno da iz nekog medijskog mraka, sada ponovo budem u žiži javnosti, tako da odlično ide. Samo da se još i djeci dopadne. Dobijam feedback-ove, da im se zaista sviđa, čak i od ljudi koji mi nijesu prijatelji, ni rođaci, tako da, ide dobro za sada“, s osmijehom konstatuje Vukić.

Zvaničnu promociju knjige u organizaciji izdavačke kuće „Službeni glasnik“ iz Beograda, najavljuje za sredinu marta u tom gradu, ali kako ističe, najvažnija joj je ona koja će biti održana u Baru, gradu u kojem već dugi niz godina živi i stvara.

„Mi se svi trudimo da to bude u neko ljepše vrijeme, u nekom divnom ambijentu, gdje će moći da bude mnogo djece, jer će to biti promocija za njih, ne za mene. Tako da ćemo se, nadam se na proljeće-ljeto svi družiti i jako se tome radujem“, zaključila je Vukić. 

“Milan, Vesna i jedna kuća tijesna” je vedra, zabavna avantura brata i sestre Milana i Vesne. Kao i mnoga braća i sestre, oni se stalno svađaju i nerviraju roditelje, prijatelje i komšiluk. Kada im nestanu omiljene stvari, nakon što odbiju da riješe zagonetku koja se misteriozno pojavila na kuhinjskom stolu, oni su primorani da se udruže i riješe čitav niz zagonetki, kako bi sačuvali svoje dragocjenosti, ali se i podsjetili nekih zaboravljenih vrijednosti.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar