Dalibor Dado Ćetković javlja...

dadddo 1

Ova godina za mene i moj rad predstavlja godinu izazova...

"Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam odabran, od strane italijanskog eksperta za savremenu umjetnost, likovnog kritičara i organizatora umjetničkih događaja Frančeska Rusoa, da budem u velikoj enciklopediji internacionalne umjetnosti, Art Universal - The Great Encyclopedia of International Art, sa ostalim kolegama iz svijeta i velikanima kao što su: Pikaso, Dali, Vorhol, Šagal, Kle, Miro, Van Gog, Modiljani, Munk, Polok, Magrit i drugi. Primjetio sam da sam među nekoliko najmlađih umjetnika koji su selektovani da budu dio ovog projekta. Slika "Muzička kutija" iz ciklusa Antares, osim što je nagrađena na žiriranoj internacionalnoj izložbi Abstract u Los Anđelesu, sada se nalazi u enciklopediji, sa više od 350 strana, koja će završiti u preko 400 galerija svijeta, u muzejima, zatim kod kolekcionara, likovnih kritičara, ljubitelja umjetnosti itd."

naslovv

"Ova godina za mene i moj rad predstavlja godinu izazova koja bilježi velike pomake u svakom pogledu. Nisam mogao ni da predpostavim gdje bi moji radovi mogli da budu prikazani i koja sve publika će imati priliku da se upozna sa mojim stvaralaštvom. Od januara ove godine do danas, izlagao sam na više od 30 kolektivnih izložbi u zemlji, regionu i inostranstvu, što je ogroman iskorak u mojim izlagačkim aktivnostima, a priredio sam i jednu samostalnu virtuelnu izložbu u martu koju sam uradio na Artsteps platformi i predstavio je na YouTube kanalu
https://youtu.be/V2YLwJxRKhE , kao i na društvenim mrežama."

dd dva

"Drugog septembra biće upriličeno otvaranje moje nove samostalne izložbe slika u Gradskoj galeriji Kotor pod nazivom "San u snu" na kojoj ću izložiti i nova djela iz velikog ciklusa Antares."

Da podsjetimo...
Dalibor Dado Ćetković je diplomirao na Akademiji likovnih umjetnosti u Trebinju 2007 godine i član je ULUCG od 2008. Dobitnik je mnogih priznanja i nagrada, vodio je brojne likovne radionice i učestvovao je na više likovnih kolonija. Do sada je imao 16 samostalnih i preko 70 kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Njegovi radovi se nalaze širom svijeta u privatnim kolekcijama. Živi i radi u Baru.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar