Cibona prvi rival u novoj godini

mor cib 2

Prvu utakmicu u novoj godini Mornar igra pred svojim navijačima u Ligi šampiona protiv Cibone.

Zagrepčani poslije nedjelju dana ponovo gostuju u Baru i pokušaće da se revanširaju domaćinima za šokantan poraz u ABA ligi (92:57).

U Mornaru ne gaje iluzije da će uspjeti da ponove rezultat iz ABA lige, ali priželjkuju pobjedu. Eventualni trijumf protiv Cibone u Ligi šampiona dobro bi došao igračima trenera Đorđija Pavićevića poslije blijede igre i poraza u Skoplju od Karpoš Sokolija, a pred dvije važne utakmice u ABA ligi – sa Union Olimpijom u Baru i FMP-om u Beogradu.

U “D” grupi Lige šampiona Mornar je posljednji, osmi, sa dvije pobjede i osam poraza, dok Cibona ima pobjedu više. S obzirom da su Barani u Zagrebu izgubili 18 poena razlike (90:72) i da do kraja igraju sa ekipama koje se bore za visok plasman (gostuju Avelinu i Juventusu, a kod kuće igraju sa Strazburom), teško da mogu da izbjegnu začelje tabele.

"Lijepo bi bilo da trijumfom započnemo 2017. godinu, i zbog nas i zbog publike koja u sve većem broju dolazi u dvoranu “Topolica” i da sa većom dozom samopouzdanja dočekamo Olimpiju na drugi dan Božića. Svi igrači su spremni, nema povrijeđenih ni bolesnih –informisao je pomoćni trener Mornara Ljubomir Vujačić.

utakmica između Mornara i Cibone, u 11. kolu “D” grupe Lige šampiona, u dvorani “Topolica”, počinje večeras u 20,30 časova.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar