Sa pressa KK Mornara

pajo zadar

Šef struke Mornara Mihailo Pavićević sve duže se nakon mečeva svog tima u Baru zadržava u pres sali Topolice.

Rezultati najpopularjineg sportskog kolektiva na Južnom Jadranu bude iz meča u meč sve veće interesovanje domaćih i regionalnih medija a da konferencije dobiju u notu spektakla, trener “Ponosa Bara” pobrinuo se originalnim opaskama po kojima je odavno poznat javnosti.

Nakon četvrte pobjede u nizu i preuzimanja čela tabele B grupe Eurokupa, Pavićević je predstavnike “sedme sile” iznenadio komentarom da mu je neprijatno da on bude ispred njih.

“Ovdje su večeras trebali da budu moji igrači, zaslužili su to i uživao sam gledajući ih”, objasnio je svoj uvodni komentar Pavićević i nastavio u istom stilu:

“Učinili su me izuzetno srećnim, zaslužuju sve pohvale. Prva četvrtina je jedna od najboljih u našoj hali. Imali smo kontrolu utakmice gotovo čitavih 40 minuta, uz malo pada u 3. četvrtini, ali pobjeda ni u jednom trenutku nije bila upitna. Sam podatak da su se svi upisali u listu strijelaca pokazatelj je da smo na putu da postanemo pravi tim. Drago mi je da opravdavamo poziv ljudi koji vode Evrokup”, prokomentarisao je Pavićević.

Trener Mornara priznao je da se plašio jer je meč protiv Breše bila četvrta utakmica njegovog tima u osam dana.

“Energija je, ipak, bila na visokom nivou. Hvala stručnom štabu, a posebno kondicionom treneru Draganu Gačeviću, koji je naše najveće pojačanje ove sezone”, dodao je Pavićević.

Neizastovana tema bila je predstojeće gostovanje Mornara prvom favoritu ABA lige Crvenoj zvezdi.

“Zvezda je sa ekipom koju napravila pokazala da će biti jedan od mnogo ozbiljnih evroligaša. Biće to sudar dva različita stila košarke. Naš je napadački, a Zvezda igra izuzetno čvrsto i ne dozvoljava da se igra u napadu protivnika razvije. Biće to interesantna utakmica, svi je željno iščekujemo. Idemo da se izmjerimo, da vidimo gdje smo protiv jednog evroligaša”, zaključio je Pavićević.
Izvor KK Mornar

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

stara carsija

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar