triff 1

Trka je zakazana za 29 mart.

Učesnici su pored domaćih vozača i vozači iz regiona – Srbije, Makedonije Bosne I Hercegovione, Albanije, a imamo upite i iz drugih zemalja ,pa se nadamo velikom broju prijava i moćnom medjunarodnom spektaklu na Sutormanu.

triff 3

Tri mjeseci uredjujemo stazu . Čim kiša ne pada mi smo na Sutormanu. Radimo na doterivanju i izrada zahtjevne staze,ali  i  na izgradnji montažnog planinskog doma za sadašnje i buduće bicikliste .

triff 2

Za poštovanje je gospodin Skender Ibrić koji sada živi I radi Americi, i  koji nam je ustupio na korišćenje imanje za stazu i skromni objekat na Sutormanu kao logistiku i head office takmičenja.

Veliku pomoć imamo  od našeg prijatelja iz Njujorka- Vlatka Tomaševića,  prijatelja I privrednika Bara, ali I lokalne zajednice na čelu sa Turističkim savezom opštine Bar, koja u ovome što radimo vidi dobar turistički potencijal za naš grad.  

Danas su ovakva takmičenja veoma popularna I posjećena.

Da potsjetim, prvu daownhill stazu u Crnoj Gori sam uz uz pomoć biciklista i sponzora napravio na Sutormanu prije desetak godina .Ona je sada postala referentna I popularna rekreativcima I takmičarima ,pa imamo dolazak I interesovanja velikog broja biciklista iz regiona I Evropskih zemelja za njeno korišćenje-kazao je alfa I omega projekta Aleksandar Trifunović ,u svijetu auto-mota I biciklističkog sporta,ali I svijetu vozača- kaskadera poznatiji pod nadimkom Trifke .