Trifke u akciji: Downhill trka po sedmi put na Sutormanu

triff 1

Trka je zakazana za 29 mart.

Učesnici su pored domaćih vozača i vozači iz regiona – Srbije, Makedonije Bosne I Hercegovione, Albanije, a imamo upite i iz drugih zemalja ,pa se nadamo velikom broju prijava i moćnom medjunarodnom spektaklu na Sutormanu.

triff 3

Tri mjeseci uredjujemo stazu . Čim kiša ne pada mi smo na Sutormanu. Radimo na doterivanju i izrada zahtjevne staze,ali  i  na izgradnji montažnog planinskog doma za sadašnje i buduće bicikliste .

triff 2

Za poštovanje je gospodin Skender Ibrić koji sada živi I radi Americi, i  koji nam je ustupio na korišćenje imanje za stazu i skromni objekat na Sutormanu kao logistiku i head office takmičenja.

Veliku pomoć imamo  od našeg prijatelja iz Njujorka- Vlatka Tomaševića,  prijatelja I privrednika Bara, ali I lokalne zajednice na čelu sa Turističkim savezom opštine Bar, koja u ovome što radimo vidi dobar turistički potencijal za naš grad.  

Danas su ovakva takmičenja veoma popularna I posjećena.

Da potsjetim, prvu daownhill stazu u Crnoj Gori sam uz uz pomoć biciklista i sponzora napravio na Sutormanu prije desetak godina .Ona je sada postala referentna I popularna rekreativcima I takmičarima ,pa imamo dolazak I interesovanja velikog broja biciklista iz regiona I Evropskih zemelja za njeno korišćenje-kazao je alfa I omega projekta Aleksandar Trifunović ,u svijetu auto-mota I biciklističkog sporta,ali I svijetu vozača- kaskadera poznatiji pod nadimkom Trifke .

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar