Mornar dočekuje Bamberg u Ligi šampiona

cildersice

Prva briga pobjeda, druga briga šest razlike

U 11. kolu FIBA Lige šampiona Mornar dočekuje njemački Bamberg. Barani su u prethodna četiri kola u ovom takmičenju zabilježili tri pobjede, a posebno impresivno djelovali su u prošlom kolu kada su u „Topolici“ savladali Nižnji Novgorod 87:66.

Trener Mihailo Pavićević sa blagim optimizmom dočekuje duel sa Bambergom.

„Nižnji je arhiviran. To je za nas veoma značajna evropska pobjeda, protiv respektabilne, vrlo kvalitetne ekipe. Daje nam za pravo da u naredni meč Lige šampiona uđemo sa velikim samopouzdanjem. Bamberg je ekipa koja je doskora igrala Evroligu i koja ima takođe izuzetno kvalitetnu ekipu. Meč je nova prilika za dokazivanje i pobjedu, kako bi Mornar i na evropskoj sceni počeo da gradi imidž koji mu po kvalitetu pripada. Svaka pobjeda na evrosceni za nas je suvo zlato“ – kazao je Pavićević.

U prvom dijelu takmičenja u „C“ grupi FIBA Lige šampiona, Bamberg je u svojoj dvorani slavio sa 81:76, pa će druga briga Pavićevića i njegovih igrača biti kako da zabilježe trijumf od šest ili više poena razlike. Prva je naravno – pobjeda. Njemci su na tabeli jedno mjesto ispred Mornara, imaju po pet pobjeda i poraza. U posljedna četiri kola upisali su tri poraza.

Današnja (utorak) utakmica Mornar – Bamberg, u dvorani „Topolica“ počinje u 20 časova.
M. V.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar