Mornar večeras dočekuje Megu

najj 3

Jedna od rijetkih ekipa sa kojom Mornar ima izrazito negativan skor u ABA ligi jeste Mega Bemaks.

U šest duela Barani su samo jednom slavili i to prije dvije godine u Baru, 87:83. Taj podatak je dovoljan pokazatelj da ekipi Mornara, koja je u usponu forme, predstoji težak duel, bez obzira što ima tri pobjede više od Mege poslije deset kola u regionalnom takmičenju.
Trener Mornara Mihailo Pavićević ističe da u ABA ligi ove sezone nema lakih rivala i svako se mora dobro pomučiti da bi uknjižio bodove.

najj 2

Evidentno je da mi igramo sve bolje, sa više samopouzdanja, sa mnogo boljom odbranom, ne računajući, naravno, posljednju četvrtinu sa Rigom. Nadam se da ćemo biti dovoljno mudri da odigramo onako kako treba, da dođemo do još jedne pobjede, kazao je Pavićević.
Nemanja Vranješ očekuje nastavak pobjedničke serije svog tima.

najj 1

„Mega je mlada i poletna ekipa protiv koje neće biti lako igrati. Mi smo podigli formu, igramo kod kuće i učinićemo sve da nastavimo pobjedničku seriju. Sigurno da ima prostora da budemo još bolji, i u odbrani i u napadu. Ukoliko zaigramo kako znamo i umijemo i ako ispunimo dogovoreno, upisaćemo novu pobjedu“, optimista je ubojti strijelac Mornara.
Subotnja utakmica između Mornara i Mega Bemaksa, u dvorani „Topolica“, počinje u 18 časova.

M. Vujović

urban radio

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar