Turci prvi put pred barskom publikom

BB 5

U protekle tri godine otkako se Mornar takmiči u Evropi (dva puta u Ligi šampiona i jednom u Eurokupu), u Baru su gostovale ekipe iz mnogih država, ali sjutra veče prvi put u “Topolici” igraju Turci.

Gost Mornara jeste Gaciantep, koji u “C” grupi zauzima šesto mjesto sa dvije pobjede i četiri poraza, dok je Mornar posljednji na tabeli, osmi, još uvijek bez pobjede. Duel sa ekipom iz Turske je lijepa prilika da se Barani odlijepe od “mrtve tačke”. Utakmica u srijedu mogla bi da bude prvi korak ka znatnom poboljšanju skora u Ligi šampiona. Mornar u narednih pet kola čak četiri puta igra kod kuće (Gaciantep, Riga, Nižnji Novgorod i Bamberg) i, na sredini serije, samo jednom gostuje, Tenerifima na Kanarskim ostrvima.

BB 18
Utakmica protiv Budućnosti Voli koju je dobio srećnji tim, budi optimizam u redovima barskog abaligaša.
- Nije to bila neka vrhunska igra, ali je pristup bio sasvim drugi. Vidjeli smo dosta pozitivnih stvari u odnosu na prethodne utakmice. Nadam se da ćemo krenuti da dižemo formu. Ekipa iz Turske nam dolazi u nezgodnom trenutku. Imamo zgusnut raspored, u narednih petnaestak dana imamo pet utakmica, uz jedno daleko putovanje do Tenerifa. Ali, idemo utakmicu po utakmicu. Ekipa Gaciantepa je kvalitetna, sastavljena od iskusnih profesionalaca, ali mislim da je red da krenemo sa pobjedama i u Ligi šampiona. Vjerujem da ćemo svi biti zdravi i fokusirani da ostvarimo prvu pobjedu – kazao je pred sjutrašnji meč trener Mornara Mihailo Pavićević.

Sjutrašnja (srijeda) utakmica između Mornara i Gaciantepa u dvorani “Topolica” počinje u 20 časova. Ulaznica staje 3 eura.

M

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

stara carsija

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar