igre M 1

U organizaciji NVU ''Sportski talenat'' u periodu od 28. jula do 05.avgusta održaće se 11. Sportske igre u Mrkojevićima, najznačajnija i najveća tradicionalna sportska manifestacija u istoimenoj Mjesnoj zajednici kod Bara.

Iz organizacionog odbora koji ove godine sačinjavaju: Elvir Bajramović, Dino Šabović i Stela Muslić, ističu da ovogodišnja manifestacija ima za prevashodni cilj približavanje kulture djeci i omladini, kao i njihovo uključivanje u društvena i kulturno-sportska dešavanja.
„Vjerujemo da ćemo kao i svih prethodnih godina biti dobri domaćini i opravdati važnost održavanja jedne ovakve manifestacije koja prvenstveno ima za cilj da doprinese sadržajnosti i raznovrsnosti turističke ponude grada Bara, kao i promociji Mrkojevića, očuvanju kulture stanovnika našeg kraja, i ostvarivanju što bolje sradanje sa našom dijasporom“, stoji u saopštenju NVU „Sportski talenat“.

igre M 2

Igre zvanično počinju u nedjelju 28. jula, gdje će veliki broj djece i sportskh rekreativaca moći da učestvuju, da se druže i takmiče na različitim lokacijama u Mrkojevićima u nekoliko sportova i sportskh disciplina – malom fudbalu, odbojci, tenisu, plivanju, skokovima u vodu, ronjenu na dah, bilijaru, streljaštvu i pikadu.
Ceremonijlano zatvaranje manifestacije je planirano za 05.avgust na sportskim poligonima OŠ „Mrkojeviči“ u Pečuricama.
Ovogodišnja manifestacija se organizuje uz generalno pokroviteljstvo Opštine Bar, uz partnersku podršku preduzeća Kalamper d.o.o., Turističke Organizacije Bar, Euromix betona d.o.o., Zavoda za zapošljavanje Crne Gore i Možure d.o.o.

Prijave za sve sportove i sportske discipline mogu se izvršiti putem vibera na broj 068/552-557, kao i na zvaničnoj stranici fejsbuka Sportske igre Mrkojevići 2019, odnosno putem instagrama sportske_igre_mrkojevici_2019.
Prijave važe do 26.jula!

urban radio

Posljednje vijesti

Thumbnail Oko 10.30 časova došlo je do saobraćajne nezgode na lokaciji kod Poslovnog centra Bar.
Više u kategorijama: Info  More  Info  Obale  Art  

porez bar me

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

vodovod bar

baneb novi

galerija podova

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar