kos sut

Crnogorsko društvo za borbu protiv raka (CDPR) u saradnji sa KK Sutomore iz Sutomora, tradicionalno, ovog puta trinaesti put, povodom Dana državnosti Crne Gore, pod pokroviteljstvom Opštine Bar, organizovalo je košarkaški turnir za pionire.

Pored proslave i obilježavanja Praznika, ovo predstavlja jedan od načina na koji se borimo da djeca uz zdrave stilove života i sport budu zdrava i aktivna, a ne misle na pušenje i ostale bolesti zavisnosti. Stoga košarkaški turnir predstavlja samo jednu od naših stalnih aktivnosti u borbi protiv pušenja, kao jednog od glavnih uzroka nastanka kancera.
Učesnici košarkaškog turnira za pionire „Sutomore 2019” bile su ekipe iz Bara i Sutomora. Turnir je održan na terenima OŠ „Ante Đedović” u Baru, a za navedene ekipe su nastupali igrači rođeni 2006 i 2007. godine.
U polufinalnim utakmicama turnira KK Sutomore 2 je izgubilo od KK Mediteran 1 iz Bara sa 108 : 71, a nakon toga KK Sutomore 1 je nadigralo KK Mediteran 2 iz Bara sa
88 : 65.
U borbi za treće mjesto KK Mediteran 2 iz Bara je sa 88 : 81 savladao KK Sutomore 2, dok je pobjednik turnira KK Mediteran 1 iz Bara nadigrao u finalnoj utakmici KK Sutomore 1 sa 92 : 68.
CDPR je kao i uvijek do sada velikim peharom nagradilo pobjednika turnira, ovaj put kao što smo već rekli to je ekipa KK Mediteran 1 iz Bara.
Najbolji igrač turnira je Maruan Čičić (KK Sutomore 1), a najbolji strijelac turnira Balša Perović (KK Sutomore 1) takođe su zasluženo dobili kao nagradu prigodne poklone.
Inače najbolju petorku turnira sačinjavaju: Marko Kosović, Vladimir Komnenović i Marko Bardić (KK Mediteran 1) i Stefan Dabanović i Filip Jovičić (KK Sutomore 1).

urban radio

Posljednje vijesti

Thumbnail Oko 10.30 časova došlo je do saobraćajne nezgode na lokaciji kod Poslovnog centra Bar.
Više u kategorijama: Info  More  Info  Obale  Art  

porez bar me

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

vodovod bar

baneb novi

galerija podova

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar