Barani briljirali u Vrnjačkoj Banji

baranni 1

Barani imali odlične rezultate na sportsko-rekreativnim susretima Sindikata uprave i pravosuđa Crne Gore koji su održani u Vrnjačkoj Banji od 20. do 23. juna

Na Drugim sportsko-rekreativnim susretima učešće je uzelo 250 takmičara iz 25 sindikalnih organizacija. Takmičenje je bilo organizovano u 13 sportskih disciplina i to: stoni tenis-žene i muškarci, skok u dalj-žene i muškarci, plivanje-žene i muškarci, bacanje kamena s ramena, pikado-žene i muškarci, streljaštvo-žene i muškarci, šah, basket-žene, mali fudbal, nadvlačenje konopa, odbojka na pijesku, košarka-muškarci, badminton i igra iznenađenja.

baranni 2

Ekipa Opštine Bar je osvojila drugo mjesto u sveukupnom plasmanu, kao i pojedinačno I mjesto u malom fudbalu, III mjesto u odbojci, III mjesto u šahu, Slobodan Novaković II mjesto skok u dalj iz mjesta, Vesna Vucinic III mjesto u stonom tenisu i Zoran Lekic III mjesto u stonom tenisu.
Drugi sportsko-rekreativni susreti su ujedno bili i kvalifikacioni za Regionalne sportsko-rekreativne susrete koji će se u septembru održati u Kladovu.

baranni 3

Vrnjačka Banja poslednjih godina visoko se kotira u regionu po razvoju sportskog turizma. Sve je više gostiju koji u Vrnjačku Banju dolaze na sportske pripreme, sportske igre, rekreaciju... Vrnjačka Banja ima sve uslove za razvoj sportskog turizma i sportske medicine, uz najboji banjski turizam u Srbiji

B.Dabić

Luka Bar unutrašnji baner

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar