Sport za zdrav stil života

caki 1

Jiujitsu klub Mornar iz Bara, plesni klub Habanera i fitnes trener Tamara Vojvodić doneli su neke novitete u ovaj grad želeći da djecu, ali i odrasle, motivišu i okrenu zdravim stilovima života.

Grad je danas na Trgu bio pun pozitivne energije i lijepog raspoloženja. Pored organizatora, učešće su uzeli i mali fudbaleri iz FK Mornar kao i oni iz AK Mornar. Pored njih, prisutni su bili i gosti iz Nikšića.

caki 3

Otvarajući manifestaciju "Sportom protiv poroka" potpredsjednik SO Bar Radomir Novaković Cakan je upozorio najmlađe da nema prečice do uspjeha kao i da se do svega u životu stiže teškim radom. Skrenuo im je pažnju, zatim, da će se na tom putu često sretati sa preprekama – nekada manjim, a nekada većim, ali i da će im u savladavanju tih prepreka pomagati roditelji, prijatelji, škola.

"Velika pomoć će vam biti i sport", istakao je Novaković i dodao: "Zato vam savjetujem, kao neko ko se aktivno godinama bavio sportom: trenirajte. Trenirajte bilo koji sport – važno je. Osnovni motiv vašeg treniranja ne treba da bude novac- već zdrav način života i druženje."

caki 2

Kao neko ko ovdje predstavlja grad Bar, Radomir Novaković Cakan je izrazio zadovoljstvo što vidi kako u ovom gradu djeca imaju priliku da razvijaju svoje sportske, ali i sve druge talente i dodao: "Zahvaljujući tome rastete u srećne i vrijedne članove našeg društva, a samopouzdanje, tolerancija, kreativnost i poštovanje različitosti su dio vrijednosti koje su suština Bara više od jedanaest vjekova."

caki 4

Rukovodstvo grada Bara zna da je jedan od osnovnih zadataka države, ali i lokalne samouprave da brine o zdravlju svojih stanovnika – prije svega onih najmlađih. Potpuno su svjesni da je sport glavni saveznik u toj borbi. Grad Bar je bio- i ostaće zbog toga grad sporta i mladosti i ubuduće.

Alegra dugi

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar