Mornar brani titulu prvaka Crne Gore

pajo 1

Košarkaši Mornara kreću u odbranu titule prvaka Crne Gore.

U prvom meču Super lige aktuelni šampion dočekuju Jedinstvo 1950 iz Bijelog Polja. Osim Barana i Bjelopoljaca, u Super ligi takmiče se Budućnost Voli, Sutjeska, Lovćen 1947 i Ulcinj 1976.

pajo 3

Braća Pavićević, Mihailo i Đorđije, prelomili su i za Super ligu, uz Uroša Lukovića i Nikolu Rebića, kao trećeg stranca, ostavili Strahinju Mićovića. Pored njih trojice trener Mihailo Pavićević ima na raspolaganju Nemanju Vranješa, Vukotu Pavića, Radoja Vujoševića, Ivana Jelenića, Marka Mugošu, Marka Mijovića i Lazara Pavićevića, a roster će popuniti i dvojica mladića iz omladinskog pogona.
Barski košarkaši punih 40 dana nisu odigrali prvenstvenu utakmicu, od 15. marta, kada su u Zagrebu, u okviru posljednjeg kola ABA lige, odmjerili snage sa Cedevitom. Pavićević sve ovo vrijeme nastoji da motiviše svoje igrače kako bi što bezbolnije prebrodili ovoliku pauzu i spremno dočekali završno takmičenje ove sezone.

pajo 4
- S obzirom na skraćeni roster, moramo veoma da pazimo da se ko ne povrijedi, jer ćemo prvenstvene utakmice igrati svaka dva dana, što je izuzetno naporno i zahtjevno. Ali, šta je - tu je. Ne treba naglašavati da je Budućnost apsolutni favorit za titulu, ali niko ne treba da sumnja da ćemo dati sve od sebe da na najbolji mogući način završimo sezonu. Ipak smo mi državni prvaci – kazao je pred start Super lige Mihailo Pavićević.

pajo 2

Podsjetimo, četiri bolja tima plasiraće se u polufinale koje se igra na dvije pobjede od 15. do 19. maja. Finale se igra do tri pobjede, a ako polufinalne serije budu završene poslije dva meča, počeće 19. maja. A ako se u polufinalu bude igrala majstorica, finalna serija krenuće 21. maja.

Utakmica između Mornara i Jedinstva 1950, igra se danas (četvrtak) sa početkom u 19 časova u dvorani SC “Topolica”,

M. V.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar