Zlatna medalja za karatistu Vladimira Mijača

mijac 1

Predsjednik Opštine Bar, Dušan Raičević primio je karatistu,člana Karate kluba „Bar“ Vladimira Mijača koji je nedavno na Mediteranskom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore u Antaliji u Turskoj, postigao zapažene rezultate i pobijedio protivnike sa maksimalnim brojem poena osvojivši zlatnu medalju.

Pored Mijača,prijemu je prisustvovao i njegov trener i direktor Karate kluba „Bar“ Almir Cecunjanin.

mijac 2
Ovom prilikom predsjednik Raičević je čestitao mladom sugrađaninu na izuzetnim rezultatima.
-Rezultati koje u kontinuitetu postižete služe nam na ponos,pogotovo kada dolaze sa Međunarodnih takmičenja. Vladimir nas je navikao na medalje,te sa pravom možemo očekivati da postigne olimpijsku normu što će biti kruna njegove karijere. Želimo ti puno upsjeha u daljem radu,a Opština Bar će nastaviti da pruža podršku jer najbolji reprezenati grada su naši uspješni sportisti- rekao je Raičević.

U ime kluba trener Cecunjanin se zahvalio na srdačnom prijemu i istakao da se Vladimirov uporni rad i trud isplatio i da je njegovo mjesto na samom vrhu.
- Vladimirova posvećenost je nevjerovatna,počeo je da prenosi vještine mladim talentima što nam pričinjava posebno zadovoljstvo .Trenutno se pripremamo za Balkansko prvenstvo koje je planirano u Čačku u periodu od 27.-29 .aprila kao i za A-kvalifikacioni turnir za Olimpijadu koji će se održati 11.-13. maja u Istanbulu.Naš klub je za kratak period dao najviše reprezentativaca, kao jedan od najmasovnijih broji 250 članova i ima 9 trenera -istakao je Cecunjanin.
Mijač je istakao da će nastojati i u budućem periodu kao sada da svojim trudom i zalaganjem promoviše naš grad u najboljem mogućem svijetlu.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar