KK „Mornar“ nadigrala KK „Budućnost“

polufinale

Perfektno odigrana prva četvrtina i sjajna epizoda u trećoj dionici nisu bili dovoljni Mornaru da priredi senzaciju i eliminiše Budućnost u polufinalu nacionalnog Kupa. Meč u Morači završen je pobjedom domaćina 92:82!

Šampion Crne Gore odigrao je mnogo bolje nego u poslednjem okršaju sa prvakom regiona u ABA ligi u Podgorici, ali je, na kraju, ipak morao da se pomiri sa još jednim, trećim ovosezonskim porazom od podgoričkog evroligaša.

Tokom prvih deset minuta sve je u igri Mornara funkcionisalo besprekorno o čemu dovoljno govori i rezultat ove dionice – 15:30!

U drugoj četvrtini, međutim, stvari su se potpuno izokrenule nakon dvije vezane greške gostiju u napadu. Do poluvremena prednost Mornara istopila se na samo poen (43:42), a nakon tri minuta igre u nastavku domaćin je vodio sa rekordnih 44:57!

Barani su se ekspresno vratili serijom 11-0 (57:55), ali nisu imali snage za preokret. Ipak, meč je bio otvoren do 37. minuta kada je Budućnost “pobjegla” na 12 poena razlike nakon čega više nije bilo povratka za Mornar...

Najefikasniji u redovima Budućnosti bili su Petar Popović sa 21 i Noris Kol sa 20 poena. U Mornaru najefikasniji je bio Nemanja vranješ sa 23 i Strahinja Mićović sa 16 poena.

U barskom timu najbolji je bio Strahinja Mićović sa 16 poena.

izvor:KK "Mornar"

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

stara carsija

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar