judo mr

Na prvom međunarodnom prvenstvu u 2019 godini koji je održan u Herceg Novom , pod nazivom ,,Mimoza Open 2019,,nastupijo je I Džiju Džica klub Mornar iz Bara I postigao zavidan uspjeh , osvojivši osam zlatnih,osam srebrnih I devet bronzanih medalja , te u ukupnom plasmanu osvojio drugo mjesto.


Na ovom prvenstvu nastupilo je 17 klubova iz šest država sa ukupno 243 takmičara. Organizator ovog prvenstva bio je J.J.klub Panda iz Herceg Novog.

Osvajači zlatnih medalja su : Andrija Golić 2.,Kristina Radosavović 2.,Elena Stojanović,Aldin Mujovi,Balša Đurišić,Teodora Vojvodić.

Srebrne medalje su osvojili :Elena Stojanović,Lazar Đoković,Ognjen Kuzmanović 2. ,Dino Haznadar,Nemanja Ilić,Stefan Pronjin,Dijana Zabjakov.

Bronzane medalje su osvojili:Jovan Lekić,Nikola Šćekič,Nikita Ploskov,Velimir Vojvodić,Aleksandar Kovačević,Alija Bugari,Tara Karišik,Danica Đorović,Fjedor Pronjin.

Ovo je još jedan uspjeh mladih takmičara iz Bara koji su imali kratak vremenski period za pripreme od svega 20 dana. Veliko zalaganje I volja mladih sportista I trud trenerskog tima u sastavu Boltić,Stojanović , Šahman I Tripković , urodili su plodom osvajanjem 25 medalja I time najavili još jednu uspješnu takmičarsku sezonu kluba.

Posljednje vijesti

Thumbnail JU Škola za osnovno muzičko obrazovanje “ Petar II Petrović – Njegoš” dobila je danas vrijednu...
Više u kategorijama: Info  Art  

porez bar me

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

vodovod bar

baneb novi

galerija podova

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar