judo mr

Na prvom međunarodnom prvenstvu u 2019 godini koji je održan u Herceg Novom , pod nazivom ,,Mimoza Open 2019,,nastupijo je I Džiju Džica klub Mornar iz Bara I postigao zavidan uspjeh , osvojivši osam zlatnih,osam srebrnih I devet bronzanih medalja , te u ukupnom plasmanu osvojio drugo mjesto.


Na ovom prvenstvu nastupilo je 17 klubova iz šest država sa ukupno 243 takmičara. Organizator ovog prvenstva bio je J.J.klub Panda iz Herceg Novog.

Osvajači zlatnih medalja su : Andrija Golić 2.,Kristina Radosavović 2.,Elena Stojanović,Aldin Mujovi,Balša Đurišić,Teodora Vojvodić.

Srebrne medalje su osvojili :Elena Stojanović,Lazar Đoković,Ognjen Kuzmanović 2. ,Dino Haznadar,Nemanja Ilić,Stefan Pronjin,Dijana Zabjakov.

Bronzane medalje su osvojili:Jovan Lekić,Nikola Šćekič,Nikita Ploskov,Velimir Vojvodić,Aleksandar Kovačević,Alija Bugari,Tara Karišik,Danica Đorović,Fjedor Pronjin.

Ovo je još jedan uspjeh mladih takmičara iz Bara koji su imali kratak vremenski period za pripreme od svega 20 dana. Veliko zalaganje I volja mladih sportista I trud trenerskog tima u sastavu Boltić,Stojanović , Šahman I Tripković , urodili su plodom osvajanjem 25 medalja I time najavili još jednu uspješnu takmičarsku sezonu kluba.

ViM BANER

Jedro 320x250

AD Marina Logo

Alter Modus

baneb reklama

JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

 baneb jedro

Klime Baković

ave tours 1

djokic

baner Adria

baneb jedro

Posljednje vijesti

Thumbnail Službenici CB Bar su u Sutomoru zaustavili i kontrolisali vozilo kojim je upravljai M.K. (50).
Više u kategorijama: Info  Obale  Info  

baneb reklama

AD Marina Logo

Luka Bar unutrašnji baner

 baneb jedro

regionalni vodovod novi

Klime Baković


ave tours 1

djokic

  Logo MPF

 tobar

 

Kolumnisti