judo mr

Na prvom međunarodnom prvenstvu u 2019 godini koji je održan u Herceg Novom , pod nazivom ,,Mimoza Open 2019,,nastupijo je I Džiju Džica klub Mornar iz Bara I postigao zavidan uspjeh , osvojivši osam zlatnih,osam srebrnih I devet bronzanih medalja , te u ukupnom plasmanu osvojio drugo mjesto.


Na ovom prvenstvu nastupilo je 17 klubova iz šest država sa ukupno 243 takmičara. Organizator ovog prvenstva bio je J.J.klub Panda iz Herceg Novog.

Osvajači zlatnih medalja su : Andrija Golić 2.,Kristina Radosavović 2.,Elena Stojanović,Aldin Mujovi,Balša Đurišić,Teodora Vojvodić.

Srebrne medalje su osvojili :Elena Stojanović,Lazar Đoković,Ognjen Kuzmanović 2. ,Dino Haznadar,Nemanja Ilić,Stefan Pronjin,Dijana Zabjakov.

Bronzane medalje su osvojili:Jovan Lekić,Nikola Šćekič,Nikita Ploskov,Velimir Vojvodić,Aleksandar Kovačević,Alija Bugari,Tara Karišik,Danica Đorović,Fjedor Pronjin.

Ovo je još jedan uspjeh mladih takmičara iz Bara koji su imali kratak vremenski period za pripreme od svega 20 dana. Veliko zalaganje I volja mladih sportista I trud trenerskog tima u sastavu Boltić,Stojanović , Šahman I Tripković , urodili su plodom osvajanjem 25 medalja I time najavili još jednu uspješnu takmičarsku sezonu kluba.

ViM BANER

Jedro 320x250 

AD Marina Logo

baneb reklama

 

emporio 50

baneb jedro

  optotim nova adresa 320

Klime Baković

ave tours 1


JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

baner Adria

  baneb jedro


optotim nova adresa 320 

 

Posljednje vijesti

Thumbnail Beogradski džez orkestar „Alex & theFesrgusons“ oduševio publiku ali i najmlađe trubače posjetom...
Više u kategorijama: Art  Obale  Info  More  

baneb reklama

 emporio 50

 baneb jedro

regionalni vodovod novi

 Klime Baković


ave tours 1


Luka Bar unutrašnji baner

optotim nova adresa 320


emporio junior

 

 

  Logo MPF

 tobar

 

Kolumnisti