mega

Poslije veoma bitne pobjede protiv Zadra, košarkaši Mornara putuju na megdan neugodnoj ekipi Mega Bemaksa, sa kojom imaju izrazito negativan skor.

U dosadašnjih pet utakmica u ABA ligi Barani su ekipu iz Sremske Mitrovice savladali samo jednom i to u drugom dijelu prošle sezone kada su rušili sve pred sobom, u Baru je bilo 87:83. U petom kolu ovogodišnje sezone Mega je trijumfovala u Baru 84:80 i nanijela bolan poraz domaćinima. Pred novi duel dvije ekipe situacija je kudikamo drugačija: Mega više nije hit prvenstva, a Mornar polako i sigurno plovi ka luci spasa.

Trener Barana Mihailo Pavićević konačno jednu utakmicu dočekuje relativno spokojan.

- Igramo sve bolje, forma nam je u usponu i s optimizmom putujemo u Sremsku Mitrovicu. Dobili smo utakmice koje smo morali da dobijemo, iako nije bilo lako, naprotiv. Sad nam treba brejk na strani da potpuno relaksiramo svoju poziciju. Znamo kako treba da igramo protiv Mege. Ukoliko budemo mudri i sprovedemo svoj plan igre možemo da ostvarimo uspjeh. Sigurno je da će i Mega učiniti sve da dobije utakmicu, to je mlad, talentovan tim, sastavljen od igrača sa dosta energije. Ne smijemo da dozvolimo da uđemo u njihov ritam. Moramo da kontrolišemo utakmicu svih 40 minuta ako želimo da se zadovljni vratimo u Bar - kazao je pred put trener Pavićević.Nemanja Vranješ se poslije kratke bolesti vratio u ekipu protiv Zadra i sa 16 poena veoma doprinio važnoj pobjedi.

- U posljednjih šest kola dobili smo četiri utakmice i nesrećno izgubili od Cedevite i Partizana. Igramo dobro, sve bolje kako prvenstvo odmiče, potrebna nam je jedna pobjeda na strani da prebrinemo sve brige oko opstanka i mislim da je prava prilika upravo meč sa neugodnom ekipom Mege – ističe Vranješ.

Optimizam pred gostovanje Megi ne skriva ni Antabija Voler.I Marko Mugoša je nakon neugodne povrede počeo da trenira, putuje sa ekipom, ali neće biti u rosteru. Ostali su spremni za meč sa Mega Bemaksom koji se igra sjutra, u subotu, u Sremskoj Mitrovici, od 21 čas.
M. Vujović

Posljednje vijesti

Thumbnail U susret danu unutrašnjih poslova /2. Oktobar/ službenici CB Bar sa zamjenikom komandira stanice...
Više u kategorijama: Info  More  Obale  

porez bar me

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

vodovod bar

baneb reklama

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar