Tradicionalni košarkaški turnir u Sutomoru

Jubilarni deseti put povodom Dana državnosti Crne Gore, Crnogorsko društvo za borbu protiv raka (CDPR) u saradnji sa KK Sutomore iz Sutomora i pod pokroviteljstvom Opštine Bar, organizuje košarkaški turnir za kadete. Turnir će se održati u subotu 9. i nedjelju 10. jula na terenima OŠ „Kekec” u Sutomoru.

“Pored proslave i obilježavanja praznika, ovo predstavlja jedan od načina na koji se borimo da djeca uz zdrave stilove života i sport budu zdrava i aktivna, a ne misle na pušenje i ostale bolesti zavisnosti. Stoga košarkaški turnir predstavlja samo jednu od naših stalnih aktivnost u borbi protiv pušenja, kao jednog od glavnih uzroka nastanka kancera”, rekao je sekretar CDPR Domagoj Žarković.

Učesnici ovogodišnjeg košarkaškog turnira su ekipe KK Sutomore iz Sutomora, KK Zeta 2011iz Golubovaca, KK Antivari iz Bara i KK UBA International iz Ankare (Turska). Za najavljene ekipe će nastupati igrači rođeni 2002.godine i mlađi.

U subotu 9. jula su polufinalne utakmice KK Sutomore-KK TURKE International sa početkom u 09:00, a nakon toga KK Zeta 2011 i KK Antivari, sa početkom u 11 sati. Drugog dana turnira, u nedjelju 10. jula u istim terminima su utakmice za treće i prvo mjesto.

CDPR će pobjednika turnira, najboljeg igrača i strijelca, kao i uvijek do sad nagraditi prigodnim peharima i medaljama, dok će ostali učesnici dobiti knjige za školsku lektiru i muzičke CD-e „Naša radost”.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar