Mornar na megdan Zvezdi izlazi sa željom da se nadigrava

fiat 15

Najteže a ujedno i najlakše gostovanje košarkaše Mornara očekuje večeras u kultnom begoradskom Pioniru, sada dvorani "Aleksandar Nikolić". Ime rivala dovoljno govori kakvo iskušenje očekuje naše momke u 8. kolu ABA lige ali i učinak Crvene zvezde u dosadašnjem dijelu regionalnog prvenstva (7-0).

 

- Privilegija je igrati u „Pioniru“, odnosno dvorani „Aleksandar Nikolić“ kako se sada zove. Milije bi mi bilo da je Zvezda dobila Monako u Evrokupu, imali bismo neke veće šanse. Ovako, Zvezda će, očekujem, podići mobilnost na najviši mogući nivo. Beograđani su najspremnije ušli u ABA ligu, i uz kvalitet koji posjeduju jasno je zbog čega nemaju još nijedan poraz. Mi dolazimo u izmijenjenom sastavu, sa dvojicom novih igrača, Braunom i Saneom, ima napretka u našoj igri, ali će nam trebati još vremena da sve dođe na svoje mjesto. U ovom meču, prije svega, od Crvene zvezde zavisi koliko će nam dozvoliti da se razmahnemo i nametnemo svoju igru. U svakom slučaju, idemo da se nadigravamo, kao i sa svakom drugom ekipom, jer imamo kvalitet da se izmjerimo sa svima – rekao je uoči duela u Beogradu trener Mornara Mihailo Pavićević.

https://www.youtube.com/watch?v=Q8iVsemq_7I

Sličan komentar imao je i Nikola Rebić, koji je ponikao u Zvezdi i nosio njen dres i u Evroligi.

https://www.youtube.com/watch?v=aYZz0ZcK5zU

Pouzdani Strahinja Mićović očekuje dobru igru svog tima.

- Mnogo nam znači pobjeda protiv Fiata zbog podizanja samopouzdanja. Crvena zvezda je lider na tabeli ABA lige i favorit u našem duelu, ali ekipu Mornara niko ne smije da potcijeni, posebno od kako smo se pojačali. Mislim da će beogradska publika vidjeti dobru košarkašku predstavu – ističe Mićović.

Trener Pavićević i dalje ne može da računa na povrijeđenog Marka Mugošu, ostali su spremni, samo je pitanje koga će izostaviti iz rostera.

Utakmica Crvena zvezda MTS - Mornar, u dvorani „Aleksandar Nikolić“, počinje u 19 časova.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar