Veliko srce odbojkašica Galeba: Pomogle akciju za Ivu

galeb kup

U Baru je okončan dvodnevni odbojkaški turnir “Galeb Kup 2016” na kojem je prvo mjesto pripalo odbojkašicama domaćina-ŽOK “Galeb”, drugi je bio ŽOK “Budva”, a treća je bila ekipa OK “Morača” iz Podgorice.

 Tokom turnira, odigranog u sali OŠ “Jugoslavija”, odbojkašice su pokazale veliko srce i na terenu i van njega, jer je u okviru Kupa prikupljan novac za pomoć dvanaestogodišnjoj odbojkašici Ivi Bijelić iz Herceg-Novog, teško oboljeloj od sarkoma kostiju za čije liječenje u Njemačkoj treba još oko 100.000 eura.

Humanitarnom akcijom za pomoć Ivi u Baru rukovodi poznari građanski aktivista, borac za prava osoba sa invaliditetom, poeta i veliki ljubitelj odbojke Božidar Nikolić Čarli, čija je ideja i bila da turnir pored nadmetanja protekne i u znaku pomoći Ivi.

“Moju ideju da se pomogne Ivi na utakmicama podržali su svi ženski i muški odbojkaški klubovi Crne Gore, rukovodstvo OSCG i sve kategorije naše muške i ženske reprezentacije, a ŽOK Galeb je akciju sproveo u okviru svog jubilarnog desetog turnira! Neki klubovi koji ne učestvuju u ovom turniru a podržali su akciju, uplatili su ili će brzo uplatiti svoj doprinos”, kazao je Čarli za Jedro,

Nikolić je na učešću u akciji čestitao i zahvalio svim ženskim odbojkaškim klubovima učesnicima turnira, kao i posjetiocima koji su podržali akciju-za dva dana “Galeb Kupa 2016” sakupljen je 621 euro.

“Posebnu zahvalnost upućujem članovima uprave  “Galeba” Nikoli Vujačiću,  Rajku Tijaniću, trenerima Nikoli Masoničiću i Zlatku Ćaćiću. U piceriji “Portofino” je i dalje kutija u koju humani Barani mogu da daju novac za Ivu”, zaključio je Čarli.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar